Digital strategy met brainpower: GBL Studio haalt Simon Wardenier aan boord

28-01-2020

Hello, let’s meet:

Naam: Simon Wardenier

Functie: Head of Digital Marketing & Digital Strategist

Studies en certificeringen: Bachelor Communicatiemanagement, Google Ads, Google Analytics & Hubspot certified.

Eigenschappen: Rationeel, analytisch, innovatief, nieuwsgierig

Ervaring: The Reference / Emakina Group, Roularta Digital, OnOff Agency, Freelance Assignments

Projecten/klanten: Swiss Education Group, Bombardier Recreational Products (Sea Doo, Can-Am, Evinrude), Radix, DP World, Music Hall, Indigo, Aterno, OZ, Immpact, Dex, Realis, Sportline, Moore Stephens, De Lijn, Euro Repar, Lerou, Elektro Loeters, Parking Brussels, Barbecook, Omer Vander Ghinste, Corradi, YouBuild-Mpro, Van Marcke,  …

Simon heeft een heel duidelijke visie op digital marketing. Zo beschouwt hij digital marketing pas als rendabel op korte en lange termijn als er een doordachte digitale strategie achter zit. “De algemene marketingstrategie van de onderneming vormt hiervan de basis, met duidelijk gestelde objectieven die meetbaar zijn in zowel online als offline impact. Pas wanneer er helderheid is over zowel de waarde als de kwaliteit van de marketinginspanningen, kan je als organisatie de juiste beslissingen nemen en digitaal op een gezonde manier groeien.”

  • "Pas wanneer er helderheid is over zowel de waarde als de kwaliteit van marketing efforts kan een organisatie de juiste beslissingen nemen en digitaal op een duurzame manier groeien."

Hij onderstreept dat het onze taak is als agency om de juiste frameworks te integreren waarmee we de interactie tussen jouw merk en (potentiële) klanten volledig in kaart brengen. “Door alle aspecten van de customer journey te meten en analyseren, optimaliseren we de conversieratio én zorgen we voor een duurzame klantenloyaliteit. Als agency rapporteren we alles tot in detail, en distilleren we hieruit waardevolle inzichten. Flexibiliteit is dan ook een kernbegrip, omdat deze nieuwe inzichten meteen naar doeltreffende strategieën vertaald kunnen worden.”

Nieuwsgierig hoe Simon van jouw merk een ware patser maakt? Say hello!

Simon Wardenier - Head of Digital Marketing & Digital Strategist
Meer weten over onze diensten?