Een nieuw jaar, nieuw talent: maak kennis met Marleen Depreter, accountmanager met feeling

09-01-2019

Na meer dan tien jaar bij BBDO Belgium en Famous Grey was het voor Marleen Depreter tijd voor een nieuwe richting. Letterlijk dan toch. In plaats van dagelijks naar onze hoofdstad te pendelen, scheurt ze nu over het West-Vlaamse asfalt om ons team accountmanagers te versterken. Wat haar favoriete belegd broodje is, weten we nog niet. Dit kunnen we je wel al vertellen:

Hello, let’s meet:

  • Naam: Marleen Depreter
  • Functie: Accountmanager
  • Eigenschappen: combineert organisatietalent en resultaatgedrevenheid met empathie voor klanten én collega’s
  • Bijzonderheden: denkt vanuit de klant, houdt van direct contact om een vertrouwensrelatie op te bouwen, leert uit de ervaringen van anderen en geeft ook graag terug
  • Projecten/klanten: NMBS, Le Pass, PepsiCo, Mars Chocolate, JCDecaux en Mercedes-Benz Benelux
Marleen Depreter
Zo’n rechtstreeks contact is volgens mij het meest efficiënt. Mijn keywords zijn dan ook structuur en organisatie om samen zaken aan te pakken. Ik weet dat dit werkt.

Resultaatgericht met oog voor detail

Enthousiasme alleen is niet genoeg. Dankzij haar jarenlange ervaring met grote namen als NMBS, Mercedes-Benz Benelux en JCDecaux weet Marleen van aanpakken.

Zo zal ze niet alleen de schakel zijn tussen ons bureau en diverse klanten, maar neemt ze ook een aantal dagen per week een plaatsje in op de marketingafdeling van Groep Huyzentruyt. “Zo’n rechtstreeks contact is volgens mij het meest efficiënt. Mijn keywords zijn dan ook structuur en organisatie om samen zaken aan te pakken. Ik weet dat dit werkt.”

Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk vooruit kunnen helpen? Let’s meet!

Meer weten over onze diensten?