hello, let’s meet liesbet

05-10-2020

Naam: Liesbet Beernaert

Functie: Communication Strategist

Studies en conferences: Communicatiebeheer – Marketingcommunicatie, Reasons.to, Flash on the Beach, BUMP

Projecten: “Ik wil niet uitpakken met A-brands of klinkende namen, ik haal evenveel voldoening uit een unieke strategie die aansluit bij wat de klant wil, hoe klein zijn bedrijf ook is.”

Expertise: Vertrouwt op ‘gut feeling’ bij het geven van eerlijk advies, houdt niet van praatjesmakerij, werkt liever als vuurtoren dan als reddingsboei voor klanten en collega’s

Quote: Don’t pursue happiness, create it!

 

“We moeten niet praten om te praten. Nee, we willen vooruit en we willen meer, dat lukt niet met mooie woorden alleen.” 

Als communicatiestrateeg heeft Liesbet een duidelijk doel: jouw doelgroep bereiken. Hoe ze dat doet? Niet volgens een vaste route. Want een juiste strategie bedenken is maatwerk en gaat vooral om aanvoelen wat het best bij jou en je merk past. “Effectief communiceren is weten wat je tegen wie zegt, het is advies omzetten in actie en elke stap naar het resultaat begeleiden en ondersteunen. Daarom ben ik liever een vuurtoren dan een reddingsboei, ik wil elke speler in het strategisch plan inspireren met inzicht, advies en vertrouwen. Op korte, maar vooral op lange termijn.”

Wanneer je Liesbet ontmoet, zal je merken dat ze vooruit wil. Ze houdt niet van praatjes om te praten of strategieën die na een aantal maand vergeten zijn. Ze bijt zich vast in elke opdracht - “zonder de bulldog te zijn” - en slaagt erin verborgen kansen zichtbaar te maken. “Een authentieke, waardevolle en duurzame strategie, daar doe ik het voor. Geen eendagsflodder, maar een toekomstgerichte aanpak voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook al leven we in een digitale en visuele wereld, toch is content belangrijker dan ooit. Het start allemaal met een juiste naam, woorden of teksten. Zonder dat ben je onvindbaar.”

Wil je méér visibiliteit, méér strategie of méér inzicht? Say hello!

hello, let’s meet liesbet
Meer weten over onze diensten?