We're a mad bunch of brand lovin' criminals

We create stories

Om te kunnen staan waar we vandaag staan, vertrouwen we op een team dat elkaars talenten aanvult en begrijpt, dat elkaar inspireert en elke dag verrast. We zijn een unieke mix van strategen, graphic designers, webdevelopers, accountmanagers, online marketeers ... die elkaar bestuift met frisse ideeën en creatieve inzichten. Door jouw verhaal te vertalen naar een concrete boodschap, haal jij méér uit jouw business.

We build brands

We zijn geen communicatie- of marketingbureau zoals de andere. We gaan verder, dieper én sneller en we realiseren méér dan wat onze klanten van ons verwachten. Van een complete marketing- of merkstrategie over online advertising en content creatie tot print, webdesign en grafisch ontwerp ... we bundelen onze expertise en besteden jouw tijd en budget zinvol om elke uitdaging grondiger aan te pakken dan waar je zelf aan dacht.

We boost traffic

Want we geloven in merken én in mensen. En in resultaat. Door onze expertise consequent te combineren en concreet toe te passen, vergroten we jouw zichtbaarheid en creëren we méér impact voor jouw business. Dat vertaalt zich onder andere in meer bezoekers naar je site, een stevige strategie of relevante traffic voor je bedrijf. We gaan altijd recht op ons doel af en laten ons alleen maar afrekenen op meetbare resultaten.

Google Partner

GBL Studio is officiële Google Partner 

GBL Studio is officieel erkend als Google Partner. Dat mag je beschouwen als een keurmerk voor echte online marketing professionals.

De voordelen voor jou? GBL is als eerste op de hoogte van nieuwe Google tools én producten. En samen halen we het maximale uit jouw budget bij Google. Eén ding staat als een paal boven water: bij ons heb je zekerheid van een sterke campagne met resultaat!