SEO Bureau

GBL Studio, een SEO bureau uit Kortrijk, is jouw geschikte partner voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). We maken jouw website beter zichtbaar in zoekmachines dankzij optimalisaties: structuur, inhoud, techniek, copywriting, linkbuilding en meer.

We create stories

Elk succesvol merk is gestoeld op ijzersterke storytelling. En daarin zijn authenticiteit, emotie en betrokkenheid de belangrijkste pijlers. GBL Studio zorgt voor de ultieme cocktail van deze drie, met een straffe story als resultaat!

We build brands

Dankzij GBL Studio komt jouw merk tot leven via een inside-out strategie. Interne brainstorms waarbij iedereen in jouw bedrijf betrokken is? Graag. Wij die jou aanreiken wat er al dan niet werkt? Nog liever. Met die succesformule bouw je een sterke, samenhangende reputatie. En dàt is hoe je echte ambassadeurs krijgt.

We boost traffic

Want daar draait het om, toch? Dat potentiële bezoekers naar jouw fysieke of online shop komen? Op basis van een stevige SEO-strategie en een portie scherpe creativiteit genereren we de nodige én relevante traffic voor jouw bedrijf. 

De 3 pijlers van SEO

SEO bestaat uit 3 grote pijlers. Elke pijler bevat honderden kleine elementen die je kan optimaliseren voor SEO. Hoe meer elementen je optimaliseert, hoe beter jouw website op termijn zal scoren in Google. 

  • Techniek: Je website moet geoptimaliseerd zijn voor Google. Aan de hand van stukjes code, maak je Google wegwijs doorheen jouw website. Onze developers en SEO-specialisten verbeteren graag de techniek van jouw website. 

  • Content: Schrijf content voor jouw publiek, maar zorg dat die brokken hapklare tekst ook leesbaar zijn door Google. Hierbij is een zoekwoordenonderzoek noodzakelijk en moet je gebruik maken van H-tags in je content management systeem. 

  • Autoriteit: Het is belangrijk om voldoende links binnen je eigen website te leggen naar de meest relevante pagina's. Zo toon je aan Google welke pagina's het meest waardevol zijn. Nog belangrijker? Relevante links verzamelen van externe websites. Bijvoorbeeld: je hebt een modezaak en Flair linkt met een webartikel naar jouw webshop. Linkbuilding kan een intensief werkje zijn en vraagt een doordachte strategie. 

Waarom GBL studio kiezen als SEO bureau?

Referenties

Bekijk onze SEO-referenties

SEO bureau
SEO bureau nodig?