branding & grafisch ontwerp

Bereik het juiste publiek met sterke offline communicatie die aanzet tot actie

Sprekende beelden
Sterke bedrijfsidentiteit
Duidelijke resultaten

Logo en huisstijl

Een logo laten ontwerpen dat binnenkort op je eigen visitekaartjes prijkt? Een huisstijl met alles erop en eraan? Met veel enthousiasme en professionaliteit neemt GBL Studio jouw logo en huisstijl voor haar rekening. Corporate of net conceptueel, maar telkens vergezeld door de creativiteit waar we voor staan.
More

Magazine

Papier is terug van … nooit weggeweest. Wist je dat het traditionele magazine nog steeds een onmisbaar onderdeel van de marketingmix is? Bij GBL Studio werken we jouw bedrijfsmagazine of personeelsblad uit van a tot z!
More

Folder en brochure

Je klantenbestand of prospecten op een aantrekkelijke manier informeren? En of je het verschil maakt met een ijzersterke reclamefolder of brochure! Bij GBL Studio weten we hoe.
More

Drukwerk

Visitekaartjes, flyers en folders laten drukken? GBL Studio kan het allemaal aan. Nog beter: we hebben er ons eigen atelier voor!
More

Direct marketing

Geen massacommunicatie, wél doelgerichte boodschappen met steeds het gewenste effect: direct marketing werkt! Zeker als je daarvoor in zee gaat met GBL Studio.
More

Belettering

Belettering gaat al lang mee: het medium is nog steeds dé manier om op traditionele wijze verschil te maken bij doelklanten. Te veel werk? Geen zorgen, GBL Studio doet het voor jou.
More

Beursstand

Jouw eigen beursstand is een uitstekend offline marketingmiddel om het verschil te maken tegenover concurrenten. Klaar om een statement te maken?
More

Verpakking

Naast POS-materiaal en ander drukwerk rekenen we ook verpakkingen tot ons takenpakket. Volledig op maat, dat ben je van ons gewend.
More

POS-materiaal

Een display of roll-up banner nodig? Als marketingbureau buigen wij ons over al jouw POS-materiaal!
More

Fotografie

Fotografie is de uitgelezen manier om prospecten een beter beeld te geven van jouw aanbod. Soms heb je amper één perfecte foto nodig om hen voor jou te winnen!
More

Radiospot

Radioreclame is een van de meest doeltreffende adverteermiddelen. Reden: ze speelt in op emoties. En dat wil elk bedrijf bereiken. GBL Studio weet van aanpakken!
More

Presentaties

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. En die begint al bij een straffe salespresentatie waarmee je nieuwe klanten moeiteloos binnen kopt! Hoe je te werk gaat? Toevallig: daar hebben wij het succesgeheim voor.
More

Copywriting

Voor bijna elk communicatieproject is er tekst nodig. Toevallig hebben we alle technieken in huis om je merk meer power te geven. En dus ook een copywriter. Of tekstschrijver. Of content marketeer. What’s in a name, het doel blijft toch hetzelfde: je boodschap overbrengen.
More