Magazine

Informeer en inspireer je klanten met een aantrekkelijk magazine

Papier is terug van … nooit weggeweest. Wist je dat het traditionele magazine nog steeds een onmisbaar onderdeel van de marketingmix is? Bij GBL Studio werken we jouw bedrijfsmagazine of personeelsblad uit van a tot z! 

Jouw magazine, jouw voordelen

Soms krijgen we de vraag waarom een magazine nog steeds haar vruchten afwerpt. Bekijk het zo: in een digitaal tijdperk is een bedrijfsmagazine een aanvullend en uitgebreid middel om een bepaald publiek te informeren.

Aangezien papier doeltreffend is als ‘herinneringscommunicatie’, opteren veel bedrijven voor een periodieke verdeling. Ook voor jou is dit een handig medium om prospecten, klanten en medewerkers op de hoogte te houden van wat er leeft binnen jouw bedrijf!

Alles-in-één pakket

GBL Studio is jouw one-stop-shop voor een lifestyle- of professioneel magazine op maat. Onze art directors geven professioneel vorm aan je tijdschrift of personeelsblad. Leesbaar, maar een echte blikvanger: daar gaan we voor.

Visuele en schriftelijke communicatie gaan hand in hand. En bij GBL Studio maken we het je graag gemakkelijk. Copywriting, redactiewerk of vertalingsdiensten? Allemaal mogelijk. Als kers op de taart verzorgen we het volledige drukwerk in ons eigen atelier. Meer nog, we nemen zelfs de postdrop voor onze rekening. Jij hoeft enkel je adressenlijst door te sturen.

Ook een beroep doen op ons alles-in-één pakket voor jouw magazine? Contacteer GBL Studio!

Magazine nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.