POS-materiaal

Bereik steeds het gewenste effect met POS-materiaal van de bovenste plank

Ook in jouw zaak is het van belang om meteen de aandacht te trekken van potentiële klanten. Voorbijgangers laten binnenkomen met een strakke display of hen laten kopen met een unieke toonbankdisplay: je hebt bijna letterlijk duizenden mogelijkheden.

Van ontwerp … 

Als reclamebureau beseffen we dat elk bedrijf verschillende doelstellingen heeft met POS-materiaal. Een nieuw product promoten met een aangepaste display? Je employer branding verstevigen met unieke merchandise? Nog voor de ontwerpfase van start gaat, luisteren we naar je noden. In elk geval zorgen we ervoor dat jouw huisstijl in één oogopslag herkenbaar is.

… tot levering 

We zouden GBL Studio niet zijn als we ons niet bekommerden om het volledige proces. Daarom volgen we alles nauwkeurig op van a tot z: dus vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke levering. Zo kan jij je blijven focussen op het runnen van je zaak. Omdat we alle zorgen uit handen willen nemen.

Wil jij ook je zaak in de kijker zetten met POS-materiaal op maat? Contacteer vandaag GBL Studio en ontdek alle mogelijkheden!

POS-materiaal nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.