digitale marketing

Boost je online visibiliteit met een sterke online marketingstrategie

Gerichte communicatie
24/7 bereikbaar voor jouw klanten
Resultaatgerichte interactie

SEO

Search engine optimization, dikwijls afgekort tot ‘SEO’, staat voor zoekmachine optimalisatie. Daarmee verhoog je jouw visibiliteit in de organische zoekresultaten van Google. Te ingewikkeld of te tijdrovend? GBL Studio staat paraat!
More

SEA

SEA staat voor search engine advertising, ook wel gewoon ‘online adverteren’ genoemd. Dat betekent dat je aan een zoekwoord gelinkte advertenties bij zoekmachines zoals Google plaatst. Klinkt als Chinees? GBL Studio weet er alles van!
More

E-mail marketing

Communiceren met jouw doelgroep op een budgetvriendelijke manier? Efficiënt, maar telkens opnieuw met resultaat? E-mail marketing is wat je nodig hebt. Voor al je aankondigingen, kennisdeling en promoties. GBL Studio speelt voor jou de klus klaar.
More

Video marketing

Video marketing is een medium dat de volledige communicatiemix naar ongekende hoogten stuwt. Omdat een leuk filmpje met gepaste muziek en heldere boodschappen nu eenmaal werkt. GBL Studio staat garant voor een succesvolle video!
More

Conversie optimalisatie

Vertel eens, wat wil jij met je website bereiken? Is het lead generation of wil je online gebruikers rechtstreeks converteren? Welke doelstelling je ook hebt, met conversie optimalisatie zorgt GBL Studio ervoor dat jouw bezoekers toehappen.
More

Content marketing

Zowel grote als kleine bedrijven zetten in op content marketing. Reden: het is dé bewezen manier om relevant te blijven in het digitale tijdperk. Je hebt geen idee hoe eraan te beginnen? GBL Studio kent de kneepjes van het vak.

More

Social media marketing

Natuurlijk heb je al gehoord van social media marketing. De grote jongens hebben het al een tijd geleden ingeburgerd, maar voor kleine bedrijven is het dikwijls nog nieuw terrein. Of je nu een grote of kleine onderneming hebt: GBL Studio is gepokt en gemazeld in de wereld van social media marketing!
More

Web analytics

Het belang van web analytics zoals Google Analytics? Heel eenvoudig: zonder cijfermateriaal en analyses heb je geen flauw benul van wat wel en niet werkt. GBL Studio voegt met veel plezier de data bij het woord!
More

Copywriting

Voor bijna elk communicatieproject is er tekst nodig. Toevallig hebben we alle technieken in huis om je merk meer power te geven. En dus ook een copywriter. Of tekstschrijver. Of content marketeer. What’s in a name, het doel blijft toch hetzelfde: je boodschap overbrengen.
More