Copywriting

Geen online communicatie zonder sterk verhaal

Iedereen kan toch schrijven?

Dus, waarom zou je betalen voor iets dat je zelf kan? Daar heb je een punt. Maar wat als je splinternieuwe website geen bezoekers trekt? Of je mooie brochure, advertentie of mailing niet communiceert met je doelgroep? Zonde van de tijd (én budget), toch.

Geen communicatie zonder sterk verhaal

Voor bijna elk communicatieproject is er tekst nodig. Toevallig hebben we alle technieken in huis om je merk meer power te geven. En dus ook een copywriter. Of tekstschrijver. Of content marketeer. What’s in a name, het doel blijft toch hetzelfde: je boodschap overbrengen.

SEO-tekstschrijver

Google en andere zoekmachines zijn slim. Véél slimmer dan een aantal jaar geleden. Enkel de beste webpagina’s staan bovenaan de zoekresultaten en sluwe trucjes met massa’s zoekwoorden werken niet meer. Onze tekstschrijver optimaliseert of schrijft je webteksten zodat Google jouw site vindt. En je lezers even vasthoudt. Want ja, wat er staat, is natuurlijk ook geweldig relevant voor je doelgroep.

Content marketing

Subtiel je product of dienst aanprijzen zonder je klant of prospect te storen, dat is de kunst van content marketing. Met de juiste informatie op de juiste plaats op het juiste moment brengt onze copywriter een verhaal waardoor je boodschap beter blijft hangen. Via sociale media posts, blogartikels of nieuwsbrieven. Dat daarvoor een strak plan van aanpak nodig is dat veel tijd vraagt, zal je niet verbazen.

Ook offline copywriting

Soms wil je een blijvende indruk nalaten. Ja, zelfs in dit online tijdperk. Met een wervende brochure of advertentie die er goed uitziet en iets te vertellen heeft, raak je de lezer en wek je interesse. Onze copywriter weet je product of dienst met de juiste woorden glashelder te omschrijven. Ook op papier, want schrijven voor gedrukte media vraagt een compleet andere aanpak.

Copywriting in meerdere talen

Heb je teksten in meerdere talen nodig? Ook dat is geen probleem, we zetten je Nederlandstalige teksten vlekkeloos om in elke taal. Frans, Engels of Duits ... we leveren je even professionele, correcte en vlot leesbare content. Mét aandacht voor SEO-copywriting en de verschillende nuances in andere talen.

Ben je op zoek naar de juiste woorden voor jouw communicatie? Onze copywriter schrijft ze graag voor je neer. Let’s meet!

Copywriting nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.