Social media marketing

Ga de interactie aan met jouw doelpubliek

Social media marketing is onlosmakelijk verbonden met content marketing. Het is één van de distributiemethodes om krachtige content te verspreiden waar jouw bedrijf voor staat. Bij GBL Studio weten we helemaal hoe je dat aanpakt!

Community management op maat

Social media marketing is meer dan regelmatige posts afvuren op je community. De kunst bestaat erin te luisteren naar wat bestaande en potentiële klanten vinden en verwachten van je product of bedrijf.

GBL Studio zet met veel enthousiasme haar tanden in community management op maat van jouw bedrijf. Nog niet compleet overtuigd? We lijsten even enkele voordelen op van social media marketing en community building:

  • Toegankelijk: je onderhoudt op snelle en efficiënte wijze de interactie met je doelpubliek
  • Snelle feedback: je weet meteen wat er leeft bij je community
  • Kostenefficiënt: je kunt nauwgezet alle resultaten monitoren volgens een bepaald budget

Adverteren op Facebook

Toegegeven, social media marketing is een vak apart - zeker als je je onderdompelt in de wereld van Facebook. Trouwens: heb je ooit al nagedacht over adverteren op Facebook? Zodat je snel en doeltreffend mogelijke klanten voor jou wint?

De mogelijkheden zijn letterlijk legio: zo kun je een ‘Facebook-pixel’ laten installeren op jouw website. Dit is een stukje code waarmee je statistieken van bezoekers meet en optimaliseert. Via remarketing kun je zelfs bezoekers die last-minute afhaakten alsnog motiveren om te converteren. Daarvoor maakt GBL de nodige segmentaties. Specialistenwerk, dus!

Adverteren op Instagram, LinkedIn & Pinterest

Om jouw social media strategie compleet te maken denken we ook buiten Facebook. Ook Instagram, LinkedIn en Pinterest zijn sociale media kanalen die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Wij gaan voor jou aan de slag via alle sociale media en zorgen voor een gezonde afwisseling tussen promotionele en luchtige content. 

Social media strategie

Alles valt of staat met een sterke strategie. Onze specialisten denken graag na over jouw doelgroepen en stellen verschillende persona’s op. Zo kom je tot een doordachte strategie waarop je jaren kan verder bouwen. Van tactiek tot strategie en contentkalenders, GBL Studio denkt graag met je mee. 

Meer weten? Contacteer ons voor social media marketing op maat!

Social media marketing nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.