Webshop

Succesvol ondernemen met een Drupal webshop

Alle studies en onderzoeken wijzen in dezelfde richting: ook jouw klant is klaar voor het online shopgebeuren. E-commerce zit meer dan ooit in de lift. Overweeg jij ook om een professionele webshop te laten maken op maat? Als online verlengstuk of als enig verkoopkanaal? Hoe dan ook mag je deze virale handel niet missen. 

Efficiëntie is geen privilege

De webshop developers van GBL Studio laten jouw webshop uit de startblokken schieten. Daarvoor leggen we een koppeling aan externe data (je weet wel, je ERP- en CRM-systemen) waardoor je verkooptool nog efficiënter wordt ingezet. Handig!

Aanpasbaar volgens jouw noden

GBL Studio zet de Drupal webshops zodanig op zodat je ook zelf in het CMS kunt. Kortom: alles is modulair om je online shop te laten meegroeien met je noden. Uiteraard wil je dat niet alleen klanten, maar ook Google smult van je content. Daarom zorgen we voor een SEO-compliant codering zodat jouw site hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Wanneer bezoekers klanten worden

Minstens zo belangrijk is het responsive design. Dat betekent dat jouw webshop compatibel is met haast alle toestellen. Ook besteden we de nodige aandacht aan UX-design. Resultaat? Jouw bezoeker oriënteert zich vlotjes doorheen je site! Om het verhaal af te maken, implementeren we doordacht conversation management. Zo converteren bezoekers in échte klanten.

Wil jij ook je producten en diensten online verkopen? Contacteer ons voor een Drupal webshop op maat!

Webshop nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.