Website

Kies voor een professionele en converterende Drupal website

Van webdesign tot knappe copy: GBL Studio kent de wereld van websites op haar duimpje. Daarbij gaan we voor de ultieme mix van creativiteit en professionaliteit. De beste uitstraling voor jouw klanten, dus!

Alles begint bij een flow en wireframes ...

In de eerste fase maakt GBL Studio werk van een grondige voorstudie van je website. Op basis van jouw streefdoelen en een structurele analyse (flow) werken we een blauwdruk van je project uit. Hiermee visualiseren we de inhoud van je website in wireframes. Op die manier krijg je zicht op de structuur, de concrete functionaliteiten en de gebruikerservaring van je website.  

Het is vanzelfsprekend dat we je betrokken houden in het hele proces. Compleet in samenspraak met jou, onze designers en webspecialisten testen we de wireframes op gebruiksvriendelijkheid voor potentiële bezoekers. Want zo krijgen we snel het beste resultaat, zonder onnodige optimalisaties achteraf!

Design + huisstijl = excellentie

Akkoord bereikt rond de wireframes? Ons team van designers duikt in het werk. Als geen ander weten onze experten dat herkenbaarheid ook online centraal staat. Zo zorgen we dat het frisse en creatieve webdesign helemaal overeenstemt met jouw huisstijl. Het totaalplaatje moet kloppen.

Bouwwerk

Zowel websites als webshops ontwikkelen we met Drupal. Dit contentmanagementsysteem (CMS) wordt al jaar en dag gebruikt door onder meer het Witte Huis, Orange en tal van onze eigen klanten.

Waarom dat ook zo handig is voor jou? Omdat je met dit systeem vlot zelf teksten, afbeeldingen en nieuwe content kunt toevoegen!

Overtuigd? Laat je website maken door GBL en contacteer ons!

Website nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.