360° merkmanifest

In een wereld in beweging moet je al eens durven stilstaan. Om nieuwe perspectieven te spotten, om je positionering te verscherpen en om je brand betekenisvoller te maken. Daarom adviseerden wij Isolteam in aanloop naar hun nieuwe website om eerst even strategisch na te denken over de identiteit van hun merk, hun doelgroep en potentiële opportuniteiten. Want door bewust stil te staan, kom je verder vooruit en maak je je brand betekenisvoller.

materiaal
iconen
team
team

méér strategie
méér content driven story
méér meerwaarde

Isolteam is met 3 vestigingen en meer dan 30 teams en 80 isolatiespecialisten één van de grootste isolatiebedrijven in Vlaanderen. Meteen een stevige basis om een brand story te creëren waarin expertise, betrouwbaarheid en slimme oplossingen concreet vorm krijgen. Relevant. Geloofwaardig. Oprecht. De informatie waarmee we de doelgroep warm maken, bouwt verder aan het sterke, authentieke merk waar Isolteam voor staat. En dat alles met een ludieke knipoog, want ook dat is Isolteam.

 

werf isolteam
werf isolteam
werf
werf
brochure print foil finishing
cards print foil finishing
brochure

méér digital power
méér leads
méér sales

Isolteam is pas tevreden als hun klanten tevreden zijn. Dus wij ook. Jouw project verdient perfectie ... geen holle woorden, wel de core business van onze jarenlange klant. We rollen het merkverhaal uit naar alle offline en online kanalen en ontwikkelen een slimme website, treffende iconen en méér digital presence. Zo zorgen we ervoor dat het nieuwe Isolteam-verhaal niet gewoon mooi oogt en vlot leest, maar ook effectief meer leads en meer sales oplevert.

 

social instagram
social instagram

méér merkbeleving
méér fun
méér Isolteam

Een merk bouw je niet alleen met communicatie. Ook de service, de expertise en de mensen maken het bedrijf. Met een visuele doorvertaling van het merkconcept roepen we het juiste gevoel op en zorgen we ervoor dat iedereen Isolteam op de juiste manier beleeft, ervaart en associeert. Met een vleugje humor, welteverstaan. Onze designers gingen aan de slag en ontwikkelden leuke gadgets die de merkidentiteit naar het volgende level brengen.

 

tas isolteam
pet
t-shirt
t-shirt
totebag
totebag
Kousen
Kousen
Bekijk alles van Isolteam