MR Solar

Bedrijfsvideo met storytelling

MR Solar, één van de toonaangevende spelers in het segment van de zonnepanelen, klopte bij GBL Studio aan met een heel concrete vraag: “Hoe kunnen we sterk en positief opvallen in een vrij verzadigde markt?” Voor ons was het de aanzet om alle creatieve registers open te gooien en te doen waar we sterk in zijn. Met een corporate video als resultaat.

Spring eruit in een verzadigde markt

Video is een krachtig medium en in staat om een echt pakkend verhaal te vertellen. Om de autoriteit van MR Solar in de verf te zetten en om het bedrijf ook eens van een andere kant te tonen, kozen we voor ‘storytelling’ in zijn puurste vorm.

Er werd beslist om een corporate film te draaien die ook andere aspecten van de business belicht zoals respectvol omgaan met de natuur en spaarzaam omspringen met fossiele brandstoffen. De film met de zon in de hoofdrol blijft boeien van openingsbeeld tot eindgeneriek.

Het productniveau overstijgen

We worden als het ware meegezogen in dit positief en respectvol verhaal dat vlot gemonteerd werd, boordevol afwisseling zit en gedragen wordt door spectaculaire luchtshots vanuit een drone.

MR Solar overstijgt hiermee het stereotiepe beeld van de groothandel of de installateur die zoveel mogelijk zijn product in de kijker wil zetten. De video positioneert MR Solar als een bewust bedrijf dat gevoelig is voor het menselijke aspect en dat een respectvolle interactie met de omgeving nastreeft. Hierin ligt de ware kracht van een bedrijfsvideo!

Bekijk de video hier.

Bekijk de case video

How can we help you?