Voka West-Vlaanderen

Up-to-date en georganiseerd aanbod in beeld

Van seminaries tot netwerking events en coaching trajecten … Voka West-Vlaanderen doet heel veel voor haar leden en biedt hen een scala aan trajecten, infosessies en events. Zo veel zelfs dat deze ondernemersorganisatie door de bomen het bos niet meer ziet. Content organiseren en structureren, dat is toevallig een van onze specialiteiten!

Onze specialisten gaven al snel het juiste antwoord op de vraag ‘Hoe brengen we structuur in ons aanbod en zorgen we voor een logische indeling van onze voorjaarsbrochure?’.

Ze lijstten alle informatie op en maakten een onderverdeling per categorie, ze tekenden herkenbare icoontjes uit en brachten een gebruiksvriendelijke structuur. Tot in de kleinste details.

Raket icoon VOKA
Kijken in brochure
voorjaar en najaarsbrochure

Voka West-Vlaanderen richt zich op verschillende types ondernemers en ondernemingen: starters, groeiers en overnames. Door de expertise en het aanbod te organiseren rond alle managementdomeinen die er voor deze doelgroepen toe doen, vinden ze zonder moeite wat ze zoeken.

GBL Studio verzorgt nu voor de derde keer op rij de opmaak van de voorjaarsbrochure. Met in 2019 een leuk extraatje: een opvouwbare kalender. Gebruiksgemak primeert, snel een event opzoeken op basis van de datum? In een oogopslag! Zo missen ondernemers geen enkel moment om te netwerken of ervaringen uit te wisselen. De kalender krijgt een uitsparing om makkelijk toe te voegen aan de corporate brochure. Zo houdt Voka dit werkdocument steeds up-to-date met de laatste informatie.

Zomerfeest 2017
Kalender 2018
Drukken van de brochure

“GBL kwam met een creatief idee voor de indeling per categorie en zorgde voor passende icoontjes. Ondernemers met weinig tijd vinden zo snel alle relevante informatie terug.”

 

Valerie Meuser  directeur member services Voka 


Overzicht brochures Voka
Overzicht drukwerk voorjaar 2019 Voka

En jij, ben jij ook op zoek naar een duidelijke structuur in jouw informatieaanbod? Laat het ons weten!

Bekijk alles van Voka West-Vlaanderen