Brochure opmaak
Hilma

Top design made simple

HILMA, het grootste familiebedrijf van België dat gespecialiseerd is in het toeleveren van horeca- en projectmeubilair, zocht naar een manier om een B2B-brochure, doorspekt met honderden artikelen, op een licht verteerbare manier uit te werken. Onze experten gingen rond de tafel zitten en raakten al snel gefascineerd door de baseline ‘Maakt maatwerk mooi’. Het resultaat: meer dan 160 pagina’s precisiewerk waarin aantrekkelijke beelden en hapklare content elkaar afwisselen.

Detail pagina brochure

We are the only limit

Net als de interieurtoepassingen van de vele HILMA-artikelen, kent ook de grafische vormgeving geen grenzen. We vertalen tientallen uitvoeringsopties op vlak van kleur, materiaal of afmetingen in overzichtelijke visuele designs.

Aangeleverde productfoto’s vanop een tablet, fototoestel of smartphone worden bewerkt om er optimaal uit te zien in druk. Perfect in dezelfde stijl én in lijn met de lay-out van het magazine.
 

In other words

Omdat HILMA in alle markten thuis is, kiest het bedrijf voor een tweetalig magazine. Nederlands én Frans? Avec plaisir, deze taalwissel staat onze copywriters niet in de weg om heldere teksten te schrijven.
 

Stoelendans
Detail pagina brochure
Opmaak brochure

Hoe inspireer je drukbezette ondernemers met honderden nieuwe horeca- en projectmeubelen? Met 3.500 brochures op offsetpapier, tijdig geleverd voor Horeca Expo!

Ook op zoek naar een mooie brochure om jouw merk in de kijker te zetten? Let’s meet!
 

Bekijk alles van Hilma