Dewaele Woningbouw

Bouwen aan communicatie, offline én online

Dewaele Woningbouw bouwt energiezuinige houtskeletwoningen in alle mogelijke bouwstijlen. Daarbij nemen ze het volledige bouwproces in handen. Omdat ze daar goed in zijn. Voor alle communicatie klopt Dewaele echter aan bij GBL Studio. Want daar zijn wij dan weer goed in. Ontdek hoe we al vele jaren bouwen aan de communicatie van deze totaalklant.

Detail LVL Dewaele Woningbouw
Brochure Dewaele Woningbouw
Bewerking in atelier Dewaele Woningbouw

Inspirerende bedrijfsbrochure

De Belg heeft een baksteen in de maag. Dat is altijd zo geweest, en nu lenen nooit voordeliger was, nog net iets meer. De orderboekjes in de bouwsector lopen de laatste maanden dus weer goed vol. Ook bij Dewaele Woningbouw, maar vanzelf gaat dat niet. Van de vele voordelen van houtskeletbouw zijn wij ondertussen overtuigd, maar daarom is de kandidaat-bouwer dat nog niet. Naast deskundig advies en inspirerende realisaties is een stijlvol vormgegeven, kwalitatief gedrukte brochure, vol aantrekkelijke foto’s en vlot lezende teksten daarbij een must. Ook in digitale tijden. Voor Dewaele creëerden onze vormgevers, fotografen en copywriters dan ook maar wat graag een bedrijfsbrochure die doet wegdromen.

Grafiek resultaten online marketing
Smartphone met Facebook pagina Dewaele Woningbouw
Website Dewaele Woningbouw op laptop

Boost voor online visibiliteit 

Een brochure is één, maar daarmee kom je er vandaag niet. Online in het oog springen, dát is minstens even belangrijk. De eerste logische stap daarvoor is het bouwen van een fraaie en gebruiksvriendelijke website. Die staat er al even, maar we zorgen bovendien voor beweging. Met foto’s van de nieuwste realisaties en relevante blogs en nieuwsartikels. En dat is lang niet alles. GBL Studio staat voor Dewaele ook in voor het beheer van de sociale media op basis van een content kalender, het uitsturen van nieuwsbrieven, het opzetten van AdWords-campagnes en natuurlijk de analyse van de resultaten. Deze uitgekiende mix van online marketing werpt concrete vruchten af: 50% meer websitebezoekers, 330% meer contactnames en 70% meer Facebook-likes sinds 2015.

Gift Dewaele Woningbouw
Batibouw stand Dewaele Woningbouw
Advertentie voor Dewaele Woningbouw

Advies over communicatie in al haar aspecten

Bouwen is de specialiteit van Dewaele, communiceren de onze. Onze expertise gaat breed en als totaalklant is Dewaele Woningbouw daar een bevoorrechte getuige van. Meedenken doen we voor hen dan ook op veel vlakken. Van de communicatie op beursstanden en in de showroom over mediaplanning met advertenties tot het bedenken en produceren van gadgets. De rode draad? We denken out of the box, ook bij de ondersteuning op strategisch vlak.

Op zoek naar een creatieve partner voor je volledige communicatie? Let’s meet!

Bekijk alles van Dewaele