Dewaele

Strakke en informatieve website

Dewaele is al meer dan 60 jaar pionier in houtskeletbouw, volledig op maat gemaakt voor de klant. Voor Dewaele Houtskeletbouw werd gekozen voor een strakke website die de identiteit van Dewaele weerspiegelt. 

Een van de vereisten voor de nieuwe website was dat alles tot in detail meetbaar moest zijn. Daarnaast had de website nood aan call-to-actions om zo conversies te stimuleren.

Voor Dewaele Houtskeletbouw werd gekozen voor een strakke website die de identiteit van Dewaele weerspiegelt. De website werd opgesplitst in twee zones: een zone voor particulieren en een zone voor architecten. De informatie op beide zones werden afgestemd op dit doelpubliek. Zo zal er op de architectenzone meer technische informatie te vinden zijn dan op de particulierenzone.

Heel belangrijk voor Dewaele zijn de gerealiseerde projecten, want wie laat zich liever inspireren dan mensen met bouwplannen? Bij de realisaties werd een filter voorzien zodat men op hun eigen stijl kan filteren (modern, landelijk en tijdloos) en hun type bebouwing (gesloten, halfopen of open).

Op de website van Dewaele is het zowel mogelijk een vraag te stellen, een afspraak te maken als een brochure aan te vragen. Deze contactmogelijkheden worden ook opgenomen op informatieve pagina’s om zo converises te stimuleren.

Om de website zo goed mogelijk te laten draaien, zette GBL ook een online marketingtraject op voor Dewaele. 

Bezoek de website

Bekijk alles van Dewaele

How can we help you?

Dewaele website