beeld ION
Ion

Drie projecten op rij

In sprookjes krijg je drie wensen, je volgt de regel van drie bij berekeningen en er zijn drie podiumplaatsen bij sportwedstrijden. Al dat ‘ge-drie’, wij geloven erin. Zeker nu projectontwikkelaar ION al voor de derde keer op rij de branding voor nieuwe woonprojecten aan ons toevertrouwt.

Project 1: Treenity

De opdracht? Een volledige huisstijl uitwerken voor 3 kleinschalige residenties in een trio van rust, groen en comfort. Onze experten brengen deze woondrievuldigheid tot leven in een klinkende naam, strak logo en een brochure die je dankzij de soft touch cover graag in handen houdt.

Treenity cover boek
Animatie logo Treenity
Treenity, trio van rust

Project 2: Overlys

Slanke, lange bakstenen en een elegante en rijke uitstraling typeren dit project. Meteen onze inspiratie voor een luxueus uitziende brochure met een verfijnde afwerking met singerbindwerk. En het logo? Foliedruk met bronsfolie. Classy!

Overlys cover boek
Overlys combineert het bruisende van de stad met de rust van de Leie.
Overlys 3D Nanopixel

Project 3: Townhouse

De exclusiviteit van deze schakelwoningen ontdek je zonder de brochure open te slaan: de hardcover en het kwalitatief papier geven vorm aan een stijlvol ‘stoefboek’ dat dient om op de salontafel te etaleren. Een vernieuwend concept voor een royale woontypologie. Ook het logo brengt synergie tussen project en communicatie.

Townhouse cover boek
Animatie logo Townhouse
Townhouse open boek
Bekijk alles van Ion