Eclair

Artisanaal gebak, altijd lekker!

Logo eclair
website eclair

20 patissiers, in dienst van de smaak, maken een volledig assortiment van taarten, gebak, eclairs en andere zalige zoetigheden. Een professionalisering van de marketing drong zich op. De slogan ‘Artisanaal gebak, altijd lekker’ vormt de kern van het communicatieverhaal en wordt, samen met het campagnebeeld, gestroomlijnd doorheen alle communicatie.

Website

Artisanaal gebak, altijd lekker! Het dekt de lading van deze industriële patissier. Naast een publieke corporate website is er ook een afgeschermd gedeelte. Deze bestelwebsite (met ERP-connectie), toegankelijk via paswoord en login, laat klanten toe hun orders snel en makkelijk in te geven. Besteld vóór 17 uur betekent geleverd binnen de 48 uur.

Bezoek de website

Webshop

Alle Carrefour winkelpunten kunnen op een eenvoudige manier hun verse patisserie bestellen via deze webshop met ERP-koppeling. Nu besteld betekent geleverd binnen de 48 uur.

Brochure

Een receptenfolder brengt inspiratie voor de klanten om de patisserie van Eclair een finishing touch te geven.

Huisstijl & POS

Huisstijldocumenten met corporate visual en ondersteunende baseline worden consequent toegepast voor deze meester-patissier. Roll-up is een handig medium om op te zetten en weer op te bergen voor kleine voedingsbeurzen. Rood als symbool voor de passie waarmee de patissiers hun vakmanschap uitoefenen.

Presentaties

Het verplicht gebruik van basistemplates garandeert een uniforme stijl voor presentaties voor deze divisie van de Carrefour Group.

How can we help you?

brchure eclair
huisstijl eclair
POS eclair