Animatie logo Road Rock
Road Rock

Event marketing met hoog rockgehalte

Road Rock, hét stadsfestival in Kortrijk voor opkomende rockbands, blijft jaar na jaar aan naamsbekendheid winnen. Naast optredens van gevestigde groepen brengt Road Rock ook een live music contest voor nieuw rocktalent. Muziek, sfeer en talent staan centraal, zowel bij de deelnemers als bij het publiek. Al sinds het begin van dit rockfestival staat GBL Studio in de coulissen met loeiharde communicatie.

Zornik op Road Rock
Sfeerbeeld op Road Rock
Cocktail caravan Road Rock

Image is everything

Voor elke editie een andere look & feel! Toch blijft de communicatie van Road Rock altijd herkenbaar, enkel de grafische stijl gaat andere kanten uit: van grungy en to-the-point tot dromerig en zomers. Ons grafisch team barst van de inspiratie en weet telkens de juiste toon te zetten. Die huisstijl zetten ze vervolgens om in een overzichtelijke sponsorbrochure en opvallende affiches en flyers, in-house gedrukt en afgewerkt. Ook drankkaarten, prijslijsten, lanyards en regenjassen krijgen de Road Rock look & feel.


 

Affiche Road Rock
Sponsorboekje Road Rock
Affiches 2016 tot 2018

Slimme online marketing

Met een website in Road Rock-stijl en een stevige online marketingcampagne trekken we, vooral op Facebook, alle registers open. Een gerichte social media campagne geeft de ticketverkoop een boost en grappige, boeiende content houdt muziekliefhebbers zoet tot de dag dat hun favoriete groep op het podium staat. Ondertussen vuren onze experts met een doordachte SEA-campagne rake advertenties af op Google en sturen ze overtuigende mailings naar twijfelaars.
 

Ook van plan om een event of festival te organiseren, maar je weet niet waar te beginnen? Vertrouw dan op onze ervaring en expertise rond event marketing en de praktische aanpak hiervan. Wij zorgen voor een gestroomlijnde en doelgerichte communicatie en voorzien alle nodige drukwerk. Let's meet!