Franke

Opmaak en drukwerk productcatalogi

GBL Studio werkt al vele jaren voor de Europese afdeling van Franke. Dit Zwitsers bedrijf is een van de belangrijkste fabrikanten van producten en oplossingen voor voornamelijk keukens en badkamers. Hun gekendste producten zijn kranen, spoeltafels en dampkappen.

Productcatalogi

Als communicatiepartner staat GBL Studio jaarlijks in voor de opmaak en productie van de productcatalogi voor de Franke-afdelingen in België en Frankrijk. Ook op corporate niveau vertrouwt Franke Group op onze drukwerkexpertise en zijn we hun voorkeurspartner. Zo drukken we eveneens de catalogi voor de Franke-vestigingen in Zwitserland, Nederland, Duitsland, Noorwegen,…

Opmaak en beeldbewerking

Opmaak, fotografie en beeldbewerking realiseren binnen een strakke timing? En dat voor catalogi die tot 400 pagina’s tellen? Dat vergt een efficiënte aanpak van GBL Studio. Ons team zorgt ieder jaar opnieuw voor nauwgezet DTP-werk, en dat binnen de corporate bepaalde huisstijl van Franke Group.

Drukwerk met opties

We verzorgen ook het drukwerk van oplages die oplopen tot 40.000 exemplaren per catalogus. Daarbij bieden we de verschillende manieren van drukken aan (offset, digitaal, …), op diverse papiersoorten, met uiteenlopende afwerkingen (geniet, gelijmd of genaaid) en met vele andere extra’s zoals:

  • vernis,
  • laminatie,
  • integraalband,
  • flap,
  • uitkapping voor ringmap,
  • enkele of dubbele tabregistraties,
  • boorgaten door de hele catalogus,
  • PVC-strip voor ringmap,

Bij elk drukwerk denkt GBL Studio constructief mee rond de mogelijkheden binnen de gegeven timings en budgetten. Bespreek je graag de mogelijkheden voor jouw project? Onze experts helpen je met plezier op weg!

Bekijk alles van Franke

How can we help you?

Opmaak en druk productcatalogus Franke
Opmaak en druk productcatalogus Franke
Opmaak en druk productcatalogus Franke
Opmaak en druk productcatalogus Franke
Opmaak en druk productcatalogus Franke
Opmaak en druk productcatalogus Franke