Gelis

Gelis, méér off- en online communicatie

Een mooie terugblik op een partnership van maar liefst 25 jaar!
website Gelis

Een samenwerking die al even lang standhoudt als de beste huwelijken... Al meer dan 25 jaar vertrouwt Gelis, producent van nooddouches, oogdouches en andere veiligheidstoepassingen alle off- en online communicatie blindelings toe aan GBL Studio. Een zilveren mijlpaal, dit vraagt om een terugblik op een prettig partnership.

Voetbalhelden onder de (nood)douche

Peter Desmet, CEO van Gelis, leerde GBL Studio in 1993 kennen via een zakenpartner. “Google bestond nog niet, in die tijd moesten we vertrouwen op de aanbeveling van anderen. Ik had een helder logo nodig én een nieuwe huisstijl die de veiligheid en de betrouwbaarheid van Gelis uitstraalde. Daarbij hoorde ook een overtuigende brochure. GBL Studio leek mij de juiste partner om dit alles te realiseren.” Dat de modellen in de brochure niemand minder dan voetbalhelden Patrick Deman en Hans Christiaens waren, was maar één aspect van de fijne samenwerking. “GBL Studio ging meteen met volle goesting aan de slag en leverde schitterende resultaten. Vooral de persoonlijke aanpak en de uitgebreide expertise zorgen tot vandaag nog steeds voor onze unieke vertrouwensband.” Een ander pluspunt is voor Peter de korte communicatielijn. “Ik hoef maar te bellen en ik ben meteen geholpen.”

Facelift voor logo en huisstijl

Na een paar decennia was het hoog tijd voor een kleine opknapbeurt: het vorige logo kreeg een frisse, eigentijdse look. Die stijl werd in de volledige huisstijl toegepast, met als kers op de taart een gloednieuwe website. “Sinds de samenwerking met GBL Studio is de online zichtbaarheid van Gelis opvallend verbeterd. We kregen al heel wat aanvragen van nieuwe klanten binnen.”

Standvastige samenwerking

Communicatie en marketing is doorheen de jaren sterk geëvolueerd, maar de samenwerking tussen Gelis en GBL Studio is altijd een constante gebleven. “Waarom zou ik veranderen van communicatiepartner? Ik ben tevreden en Gelis haalt mooie resultaten. Voor elke vraag biedt GBL een gepast en efficiënt antwoord, we kijken al uit naar volgende projecten.”

How can we help you?

Nieuwe website Gelis
Huisstijl Gelis
Huisstijl Gelis