Strategische marketingpartner

Groep Huyzentruyt

Groep Huyzentruyt is met 118 jaar ervaring en meer dan 125 ervaren medewerkers een gevestigde waarde in de bouwsector. De groep realiseert duurzame woningen en appartementen op basis van de nieuwste bouwtrends en -materialen en begeleidt, adviseert en coördineert het hele bouwproces. Zowel particulieren als investeerders kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak en een efficiënte service.

Om haar communicatiestrategie af te stemmen op de snel evoluerende bouwmarkt, zocht Groep Huyzentruyt een strategische marketingpartner met expertise in de bouwsector. Een uitdaging die GBL Studio maar al te graag aannam.

Focus op kwaliteitsvolle leads

Via onder andere video marketing, uitgekiende content marketing en Google Ads gaan we aan de slag om potentiële klanten of investeerders optimaal te begeleiden naar Groep Huyzentruyt. Uiteindelijk draait het om één ding: conversie en een efficiënte strategie voor een bedrijf dat vooruit wil. Met andere woorden, we gaan voor een duidelijke positionering en meer waardevolle leads. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Je hoort nog van ons … de eerste steen voor een geslaagde samenwerking is alvast gelegd!

Meer weten over onze expertise in de bouwsector? Ontdek wat we deden voor M renovatie, Isolteam, Daikin

How can we help you?