Gustor Meat Boutique

Vers bij je thuis geleverd!

Uitzonderlijk vlees, vers versneden en gekoeld bij je aan de deur bezorgd. De webshop van Gustor laat iedere consument in de Benelux en Duitsland genieten van unieke vleessoorten: Wagyu-Kobe, Black Angus, Simmental, Pata Negra, Chianina, Holstein, Rubia Gallega en zoveel meer. 5 generaties slagersambacht verlenen authenticiteit en een geloofwaardig verhaal. Beleving staat centraal vanaf bestelling tot en met levering.

Huisstijl

De merknaam Gustor verbeeldt de slager die destijds graag werd aangesproken met zijn voornaam. Het onderstreept de claims van persoonlijk advies, familietraditie en passie voor het vleesproduct. Het slagersmes hakt er stevig in om het beenhouwersambacht over te brengen.

Webshop

Ongezien in België: een professionele webshop op maat gemaakt voor de meatlover waarbij uitzonderlijke vleesvariëteiten vers aan huis worden geleverd in de Benelux en Duitsland. Bijzondere aandacht gaat uit naar UX-design waardoor de bezoeker intuïtief doorheen de webshop wordt geleid. Een doorgedreven SEO-aanpak zorgt voor een makkelijke vindbaarheid in Google. Ondersteund met Facebook, Twitter en Instagram als extra leadgenerators.

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief informeert en inspireert om buitengewone vleesdelicatessen te ontdekken en doet extra traffic naar de webshop ontstaan. Reminder communicatie die met andere woorden haar effect niet mist.

Belettering

Offline communicatie trekt de aandacht van de passant. De visuals op de ramen zijn om de vingers vanaf te likken. Meer bezoekers op de webshop als resultaat.

Webshop nodig?

Gustor affiches
Gustor webshop website