Beltrami - Passie voor natuursteen
BELTRAMI

Beltrami inspireert op Interieur

Beltrami heeft een passie voor natuursteen, GBL Studio een passie voor creatief drukwerk. Voor Interieur 2018 brachten we beide passies samen in een gloednieuwe inspiratiebrochure. Zo liet de natuursteenprofessional ook lang na de beurs een blijvende indruk na.

De kracht van woord én beeld

Natuursteen is sterk, uniek en eindeloos creatief. Die eigenschappen namen we mee bij het ontwerp van de inspiratiebrochure waarmee Beltrami op Interieur wilde uitpakken. Een klassieke catalogus werd het niet, daarvoor zijn de afwerkingsmogelijkheden van natuursteen te gevarieerd. Wat dan wel? Een trendgids die inspireert door woord en beeld. We schreven gebalde content, gingen voor een originele lay-out en tilden de beelden naar een niveau waarop ze maximaal inspireerden. Voeg er nog enkele treffende quotes, stijlvol papier en een afwerking met klasse aan toe en je kan vol trots je drukwerk in de handen van de bezoekers steken. Precies wat Beltrami voor ogen had.

Beltrami cover boek
De afwerking maakt het verschil
Zagen platen

Stijlvol drukwerk in uniforme stijl

De inspiratiebrochure deelde Beltrami uit aan (interieur)architecten, natuursteenverwerkers en professionals uit de tegel- en bouwindustrie. Maar ook het grote publiek vond vlot de weg naar de opvallende Beltrami-stand. Voor die doelgroep ontwierpen we leaflets en visitekaartjes in dezelfde stijl als de brochure. Die vielen zodanig in de smaak op de beurs dat we last minute moesten bijdrukken. Een kolfje naar de hand van onze eigen digitale drukkerij …

Beltrami brochure open
Zo visualiseren wij de expertise van Beltrami
Hand op tafelblad
Bekijk alles van Beltrami