IZY Coffee

Start-up en branding

Izy coffee truck
Izy coffee

Een straf idee is de eerste stap naar een sterke business. Dat begrepen we meteen toen Bart Buyse ons zijn plan voor IzyCoffee voorschotelde: hij zou de eerste West-Vlaamse koffieketen opstarten. Om zijn businessplan kracht bij te zetten, zocht hij een partner voor de volledige branding. Onze creatieve koppen gingen aan het malen.

Kwaliteit is de standaard ...

Niet alleen voor de specialty koffie die IzyCoffee schenkt, ook voor de volledige huisstijl. Van de aankleding van de koffietruck tot de opstart van social media, het ontwerp van het logo, de website en de bedrukking van de bedrijfskleding ... GBL Studio leverde een ‘brand new’ totaalconcept dat niet onopgemerkt bleef. Heerlijk vintage met een hedendaags aroma, deze start-up heeft pit!

Coffee on the go

Sinds de zomer van 2018 tourt de IzyCoffee-truck langs West-Vlaamse wegen en laat naast een aanlokkelijk koffiespoor ook een sterke indruk na. Het team barista’s breidde al snel uit en Bart opende niet veel later de eerste koffiebar in Izegem. En bij wie klopte hij aan voor de aankleding? Inderdaad, je raadt het al. Daarvoor werkten we samen met binnenhuisarchitecte Sofie Christiaens. 

Werken aan de toekomst

Ook in de toekomst blijven we meewerken aan de groei van deze koffieketen. IzyCoffee is goed op weg (West-)Vlaanderen te veroveren en is van plan nog heel wat nieuwe koffiebars te openen. Mooi, wij staan al op scherp!

Wil jij ook eens praten over je businessidee? Kom langs, de koffie staat klaar!

How can we help you?

izy coffee
izy coffee
izy coffee
izy coffee
Izy coffee
Izy coffee
izy coffee
Izy coffee
izy coffee
izy coffee
izy coffee
izy coffee
izy coffee toilet
izy coffee toilet
izy coffee website