De parketvloeren van Lalegno zijn een toonbeeld in de wereld van samengesteld parket. Hun parket ademt kwaliteit, warmte en duurzaamheid uit. Om hun producten helemaal tot hun recht te laten komen, ontwikkelden we een catalogus die dit perfect weerspiegelt. 

communicatie van de bovenste plank

We kregen volledige carte blanche. En zo hebben we dat het liefst. We werkten het concept van de productcatalogus van a tot z uit en bepaalden samen met de klant de bijpassende papiersoorten en drukwerktechnieken. Alles met één doel voor ogen: maximaal inspireren én informeren!

 

visitekaartje
inthemoodfor-min.gif
Interieur
Interieur

 

méér stopping power, méér top-of-mind

It’s all in the details. En dat mag je bij de catalogus van Lalegno letterlijk nemen. Dankzij zijn strakke cover zit je meteen in de warme houtsfeer. Door middel van diepdruk krijgt de catalogus de nodige tastbaarheid. De tabs maken je bovendien snel en eenvoudig wegwijs in de verschillende parketfamilies.

 

Brochure
Brochure
Details brochure
Details brochure

 

Méér storytelling

Bij Lalegno staat ambacht, kwaliteit en precisie centraal. Vol passie en met de grootste zorg leveren zij telkens opnieuw een bijzondere parketvloer af. En dat is exact wat we met onze bedrijfsfotografie in beeld brachten: de bezielde mensen achter het product. 

 

lalegno
Lalegno

 

Méér online marketing

Een project is pas geslaagd als de online marketing ervan succesvol is. Naast de 'offline' catalogus van Lalegno inspireren en informeren we op regelmatige basis 'online' via social media.

 

 

 

online marketing Lalegno
online marketing Lalegno
moodboard
lalegno

Wil je net zoals Lalegno een unieke visualisatie van je producten?
Contacteer ons en wij maken het mogelijk!