Lancering nieuw renovatieconcept

Brochure en visitekaartjes m renovatie
Brochure m renovatie

Vastgoedmakelaar m vastgoed bedacht een nieuw concept waarbij eigenaars van een ouder huis hun woning kunnen verkopen als renovatieproject: m renovatie. Een renovatiecoach begeleidt vervolgens de koper van woning bij de renovatie ervan. Het resultaat is een win-win situatie: de verkoper doet de woning vlot van de hand, en de koper krijgt een coach waarmee hij binnen budget aan de slag kan. Maar hoe zet je nu zo’n uniek idee in de markt? GBL Studio zorgde voor een briljant verhaal met commercieel succes!

Het perfecte plan

Een huis verkopen is niet altijd eenvoudig, zeker niet als het om een woning gaat die al wat van leeftijd is. Voor veel mensen is dit zelfs het begin van een erg moeizaam en uiteindelijk verlieslatend project.

Dat is waar het nieuwe concept m renovatie nu verandering in brengt! Het idee bestaat eruit om verkopers van een oudere woning in contact te brengen met kopers die bewust voor een renovatieproject kiezen. Het traject is eenvoudig: m vastgoed maakt een screening van je huis en brengt de werkpunten in kaart. Vervolgens maakt de m renovatiecoach het renovatieplan op met een transparante kostenraming. Ten slotte begeleidt de m renovatiecoach na verkoop de nieuwe eigenaar met zijn renovatieproject.

Met gebundelde krachten de markt op

Website

Één van de voornaamste instrumenten om je service in de markt te zetten is een professionele website die het idee perféct overbrengt naar de bezoeker. Met een trendy ontwerp leggen we het concept uit op een overzichtelijke manier, en laten we mensen aan het woord die reeds beroep deden op de renovatiecoach. Aangevuld met realisaties krijgt de bezoeker een nauwkeurig idee van wat de mogelijkheden zijn.

Brochure

GBL Studio bundelde alle aspecten van begin tot einde in een handige brochure. Geen hele lappen tekst, maar een fris foldertje waarin alles helder uitgelegd staat. Compleet met een schema, bullets, foto’s en een woordje uitleg.

Online marketing

Een strakke website, knappe visitekaartjes en een prikkelende brochure: allemaal leuk en aardig, maar hoe krijg je een schitterend idee bij je doelgroep? Dat is een missie voor onze online marketing-eenheid! Zij zorgen voor een online strategie waarmee ze via gerichte kanalen de boodschap overbrengen, en zo de juiste bezoekers naar je website trekken. Één kanaal is dat van Google Ads. De kunst bestaat eruit om alles uit je budget te halen. Dat kan alleen door een messcherpe zoekwoordanalyse te maken en geraffineerde campagnes op te zetten. Met succes!

Het gaat hard

Het idee slaat enorm snel aan, en er komen heel wat aanvragen binnen. Voor veel mensen betekent dit een enorme stap vooruit, en geeft dit de doorslag om een professionele makelaar in te schakelen. Voor m renovatie is dit de bevestiging dat hun idee, én communicatiepartner goed zit. We love it when a plan comes together!

Heb jij een knap business idee, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Laat van je horen, een heel team van marketing professionals staat voor je klaar!

How can we help you?

Website m renovatie