Franke

Make it wonderful!

Voor Franke Group ontwikkelt GBL Studio al vele jaren prachtige zaken. Of zoals de Zwitserse fabrikant van slimme oplossingen voor de keuken het zelf zou zeggen: make it wonderful ! Productcatalogi, brochures en belettering steken we al langer in de inspirerende huisstijl, maar met een stalenmap op maat leverden onze DTP-experts onlangs een nieuw creatief staaltje van hun kunnen af.

Knap staaltje maatwerk

Alle materialen uit het gamma tastbaar voorstellen om klanten te overtuigen van de juiste keuze?  Dat kan met een stalenmap, maar voor Franke gaven we dit klassieke hulpmiddel een extra dimensie. De specialist in keukenkranen en spoeltafels is namelijk wereldwijd actief en dus moest elke afdeling zijn eigen stalenmap krijgen. Van Frankrijk en Turkije over China, Singapore en Polen tot het Verenigd Koninkrijk en Roemenië. Voor elk land bepaalden onze designers de unieke kapvorm en zorgden ze voor een landspecifieke opmaak.

DTP
Franke detail stalenmap
Franke verkoophandboek bovenaanzicht

Lay-out, drukwerk en personalisatie

Net zoals bij de opmaak, de beeldbewerking en de druk van de catalogi voor de verschillende landen waar Franke aanwezig is, tekende GBL Studio voor het volledige proces. We goten de ‘nationale’ stalenmappen dus niet alleen in de Franke-huisstijl, we staken ze ook in druk , vulden ze met de stalen, voorzagen ze van de juiste codering en gaven de mappen een perfecte afwerking. Geheel naar het beeld van de keukenkranen en spoeltafels van onze trouwe klant.

Franke Quote
Franke sfeerbeeld
Franke belettering bestelwagen

Social media marketing

Minder tastbaar dan het drukwerk, maar daarom niet minder efficiënt is onze online marketing en #makeitwonderful-copywriting voor Franke België. Daarbij beheren we zowel de social media als de Life@Franke-blog. De belangrijkste doelstelling? Een zo breed mogelijk publiek bereiken door boeiende content te genereren. Ook de SEO-optimalisatie  van de Franke-website draagt op dit vlak haar steentje bij. Dat alles doen we niet zomaar uit de losse pols, maar mét opvolging via een maandelijkse rapportage van de resultaten.

 

Ben je ook op zoek naar persoonlijk vormgegeven promotie- en POS-materiaal en drukwerk?

Let’s meet! We zitten graag eens rond de (keuken)tafel.

Bekijk alles van Franke