banner

Make it Great

MG Real Estate is een wereldwijde speler in het vastgoed. Ze ontwikkelen grote logistieke projecten, kantoren, retailcentra en residentiële opdrachten op toplocaties met de focus op snelheid en de hoogste kwaliteit. Die bouwstenen lagen dan ook aan de grondslag van hun nieuwe website en daarvoor konden ze rekenen op ons.

afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4

Make it Better

Een klant die weet wat hij wil, dat hebben we graag. MG Real Estate was van in het begin duidelijk over de richting die ze uit wilden. Alleen zouden we GBL Studio niet zijn als we niet zomaar de verwachtingen inlossen. Nee, we overtreffen ze. Dus ging we voor méér, veel méér. Een high-end uitstraling door het kleurgebruik in te perken en consequent te kiezen voor zwart-wit. Een uitgelijnd ontwerp dat de klemtoon legt op het architecturale aspect. En een minimalistische stijl die de beelden stijlvol tot hun recht laten komen.

afbeelding 5

Make it Premium

Net zoals de prestigieuze projectontwikkelaar streven we naar topklasse. Elke pagina vertelt een ander verhaal, maar is toch in perfecte harmonie met de overige. Zo plaatsten we alles pixelperfect in het design zodat het plaatje klopt met de huisstijl. Om het gebruiksgemak te verhogen en eenvoudig door de projecten te gaan, implementeerden we een filter. En daar stoppen we niet. Naast de corporate website verzorgen we ook de afzonderlijke projectpagina’s. Onze online ondersteuning kent geen grenzen.

afbeelding 6
afbeelding 7