MINT

Méér gebruiksvriendelijkheid

Een sterke website begint bij een strategische aanpak en een grondige analyse. Een moeilijke materie zoals subsidiefinanciering is voor onze UX designer dus geen enkel probleem. Ons webdevelopers verdiepen zich maar al te graag in nieuwe onderwerpen. En daarbij hebben ze maar één doel voor ogen: het verhaal ombouwen tot duidelijke wireframes en een wervelend webdesign. Dankzij hun knap denkwerk slagen ze erin om de materie volledig eigen te maken.

MINT
MINT

Méér added value

MINT Europe is dé weg om de groei van je bedrijf te versnellen. Dankzij hun aanpak en expertise helpen ze organisaties en bedrijven met fondsen te verwerven en zijn ze een belangrijke spilfiguur bij het zoeken naar subsidiemogelijkheden. Hun core value is duidelijk: toegevoegde waarde creëren en steeds een stapje verder gaan om te innoveren. Dus als het bedrijf bij ons aanklopt voor een nieuwe website dan kunnen ze bij ons ook rekenen op dat tikkeltje meer.

MINT
MINT

Méér online power

De website is het ultieme bewijs van creativiteit en originaliteit. We gaven het een levendig ontwerp met frisse kleuren zodat het bedrijf toegankelijk en aantrekkelijk oogt. Om de content luchtig te houden, integreerden we verschillende animaties. Deze inventieve oplossing zorgt voor een leuke uitstraling, wat het voor de gebruiker aangenaam maakt om op de website te vertoeven. En die dynamiek sluit perfect aan bij de waarden MINT Europe.

MINT
MINT