Bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie ontkomen er niet meer aan: een uitstekende service is key. Wanneer je ook nog eens op de kar springt van de trending rental businessmodellen, heb je een winnend idee te pakken. Zo is het toch voor YouBuild-Mpro. Met hun nieuwe rental service Toolz sluiten ze perfect aan bij de wensen van (tijdelijke) doe-het-zelvers en professionals.

méér toolz, méér branding

Een nieuwe business begint niet alleen met de juiste vragen, doelstelling en doelgroep. Het start met hét cement om het idee samen te houden: de branding. Samen met ons team ontwikkelde YouBuild-Mpro een eigentijdse strategie en positionering voor hun rental service: Toolz, een extra interne service die letterlijk alle tools aanreikt om het leven van aannemers of klussers te verbeteren. En de naam, die kozen we zorgvuldig: duidelijk, productgericht en goed uit te spreken.

Gif
Need
Winkel

méér kleur, onze tool voor méér visualisatie

Zonder goed design, geen sterk merk. Een frisse, cleane uitstraling met subtiele typo’s en een rustige balans in kleurgebruik ... we ontwerpen een nieuwe huisstijl en kiezen daarbij voor een kleur die betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt. Zo maken we in één oogopslag duidelijk dat je met Toolz altijd op veilig speelt wanneer je slechts tijdelijk bepaald materieel of gereedschap nodig hebt.

Man
Masonry
Winkel

méér webdesign, onze tool voor méér vindbaarheid

Het hart van de Toolz-marketing: de website. Het is de plaats waar leads, prospecten en klanten je merk vinden. Een duidelijk design en online communicatie zijn dan ook onmisbaar om surfers nog beter te begeleiden. Een offerte aanvragen? Het aanbod bekijken? Huren? Toolz geniet van een efficiënte en eenvoudige verwerking van alle contactaanvragen.