Volys

Ontwerp verpakking

Volys verpakking

De hedendaagse consument houdt van eenvoudige en gezonde gerechten. Een belangrijk element in het beslissingsproces in de supermarkt is gemak. Hier speelt Volys en hun merk Volibon op in, met een nieuw gamma diepvriesproducten: Serv-a-portion. Bij het nieuwe gamma hoort ook een nieuwe verpakkingslijn, die GBL studio voor hen uitwerkte.

Uniek concept

3 nieuwe gerechten sieren binnenkort het diepvriesschap: mini kalkoenburgers, zweedse kalkoenballetjes en kippenreepjes. De producten bevatten een perfecte verdeling tussen het vlees en de saus. Dit omdat de producten elk afzonderlijk gecoat zijn in hun typische saus. GBL studio ging op zoek naar een design om dit duidelijk te maken.  Er werd gekozen voor een klassieke high-end A-merk uitstraling. Randvoorwaarden hierbij waren: duidelijke branding met de Serv-a-portion signatuur, en hoog kwalitatieve culinaire fotografie op de verpakking.

Verpakkingsdesign

Een slimme verpakking zorgt voor merkherkenning en productherkenning. Zo kunnen consumenten snel en makkelijk navigeren en vinden ze je product. Maar een goed verpakkingsontwerp is ook een brandbuildingtool en activeert. We zien de verpakking als een van de belangrijkste touchpoints in het beslissingsproces in de winkelrayon.

How can we help you?

Volys ontwerp verpakking
Volys ontwerp verpakking
Volys ontwerp verpakking