Een nieuw uiterlijk,

een nieuw begin

Een krachtige vrouwelijke naam, dat is het minste wat je kan zeggen over Peggy O. Niet moeilijk, met de enige echte Peggy Olson als inspiratiebron. Hét perfecte voorbeeld van een selfmade vrouw. Die heerlijke nuchterheid en vrouwelijke intuïtie resulteert in een sterk communicatiebureau dat onze   GBL-familie onlangs vervoegde. Full service en cherry on top, dat vraagt om een complete make-over die spot on is.

Dus vertaalden we dezelfde ambitie, no-nonsense en girlpower die Peggy Olson uitstraalt in een even straf concept. Met een herkenbare identiteit die niet alleen opvalt, maar uitblinkt en intrigeert.

Peggy O. visitekaartje
Full service. Cherry on top.
Taart

ambitieus,

glamoureus & glorieus

Net als het personage staat Peggy O. sterk in haar schoenen. En dat mag ook blijken uit de huisstijl. Een tone of voice die prikkelt, pittig roze dat in het oog springt en een bold lettertype waar je niet naast kan kijken. De vintage beelden met speelse elementen zorgen voor een humoristische toets. Een knipoog naar het foutieve clichébeeld van typische vrouwen in de reclamewereld. Juist daarom vertelt de branding maar één duidelijke boodschap “Hier zijn wij, klaar om de harten van je doelgroep te veroveren”. Want dát is waar Peggy O. voor staat: vastberaden en recht door zee.

quote