Isolteam
ISOLTEAM

Resultaatgerichte website met 360° verhaal

Als dé referentie voor isolatieprojecten is gebruiksvriendelijkheid en service prioriteit voor Isolteam. Zeker wanneer je volop inzet op customer satisfaction en je je klanten écht als koning behandelt. Ze doen het immers voor de smile. Om die tevredenheid te behouden, werd het tijd dat Isolteam vernieuwde om zo hun diensten nog beter te maken. Daarbij mocht een nieuwe website met relevante content en conversiegerichte interface niet ontbreken.

isolteam
isolteam
UITDAGING

Maximalisatie van de kwaliteiten

Mee zijn met je tijd, het is als bedrijf een vereiste. Zeker in digitale tijden moet je up-to-date blijven en online aanwezig zijn. Al 10 jaar rekent Isolteam op GBL. Eerst om hen als nieuw merk op de markt te zetten, vervolgens om ervoor te zorgen dat ze telkens meegroeien met trends en de juiste kanalen gebruiken. De groei van het bedrijf creëerde de voorbije jaren een uitgebreide bron aan informatie, waardoor de huidige website gedateerd geraakte. Een vernieuwing was noodzakelijk.

AANPAK

Allround service

Een aantrekkelijke website is de sleutel tot succes. Dus ontwikkelden we één die de bezoeker blijft boeien. Met behulp van een grondige UX-analyse kwamen we tot een duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Onze webdesigners brachten de gloednieuwe rebranding tot leven en zorgden ervoor dat het authentieke gezicht en de gekende speelsheid maximaal tot uiting kwamen.

Vervolgens volgde de content aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Uit die analyse bleek dat er veel gezocht werd naar de prijs van isolatie. Een opportuniteit die we niet onbenut wilden laten! In samenspraak met Isolteam creëerden we een handige prijscalculator. Daarnaast startten we een automatisatietraject op voor het isolatiehandboek. Zo komen leads automatisch in een mailinglijst terecht die aanzet tot contactopname en offerteaanvragen.

isolteam
isolteam
RESULTAAT

Contentdriven merkbeleving

Isolteam wil er zijn voor z’n klanten. Het wil een verhaal vertellen waarin betrouwbaarheid, expertise en slimme oplossingen vertaald worden. De persoonlijkheid die het vanaf het eerste gesprek hanteert tot na de oplevering moet herkenbaar zijn in het ontwerp. De kennis die ze hebben, moet te lezen zijn. Maar vooral: het comfort dat ze bieden, moet ook hier aanwezig zijn.

Dankzij een frisse rebranding van alle offline en online tools vergrootte Isolteam zijn beeld als toegankelijke en deskundige isolatiepartner. De website is gebruiksvriendelijker, en met resultaat. Het doelpubliek vindt vlotter de weg naar de site én voert met een stijging van +14% in de offerteaanvragen meer conversies uit. De geoptimaliseerde webervaring en de handige ingebouwde tools zorgen ervoor dat bezoekers langer op de website vertoeven. De prijscalculator wordt kwistig gebruikt en ook het isolatiehandboek kent aanzienlijk veel downloads.

Het is duidelijk: de vernieuwde website bevat relevantere content die inspeelt op de noden van de gebruiker.

Bekijk alles van Isolteam