Sportplus Kortrijk

Mascotte voor kinderen

Sportplus Kortrijk mascotte
Sportplus Kortrijk spaarkaart

Beweging maakt ons fitter en gelukkiger, en dat geldt zeker voor kinderen. Daarom probeert de sportdienst van de stad Kortrijk er zoveel mogelijk aan het sporten te krijgen. Onze taak? Een gloednieuwe mascotte ontwerpen die de kids helemaal in vervoering brengt.

Nieuwe mascotte gidst kinderen door sportaanbod

De kinderactiviteiten van Sportplus maken het nog makkelijker voor kinderen om in groep te sporten: sportcursussen, vakantiekampen, zwemsessies... Onze uitdaging? Een leuke figuur vormgeven die hen door het aanbod loodst. Want fitte kinderen zijn gelukkige kinderen!

Uithangbord op publicaties en evenementen

De nieuwe mascotte moest in de eerste plaats genderneutraal en tijdloos zijn en een zekere vorm van sportiviteit uitstralen. Ons ervaren team van ontwerpers testte twee versies uit: een rechthoekige en een ronde. De ronde versie veroverde helemaal de harten van de kinderen, want ze ervaarden ze als vriendelijker en schattiger.

Het figuurtje verschijnt in alle publicaties voor kinderen (brochure, spaarkaart…). En willen ze hem/haar eens in het echt ontmoeten? Prima, want de mascotte tekent ook present op een van de vele activiteiten en sportkampen!

Bekijk alles van Sportplus Kortrijk
Bekijk de case video

How can we help you?

Schetsen 3D mascotte
Design 3D mascotte
Design 3D mascotte
Schetsen 3D mascotte
Schetsen 3D mascotte
Schetsen 3D mascotte
Sportplus Kortrijk mascotte
Sportplus Kortrijk spaarkaart
Sportplus Kortrijk brochure
Mascotte Koji
Mascotte
Design Mascotte
Lijnbus