Ursa Cares 1
URSA

URSA cares for the future

URSA is meer dan alleen de grootste isolatiefabrikant in Europa. Het zorgzame aspect is van groot belang binnen het bedrijf. De veiligheid en gezondheid van elk levend wezen, zowel werknemers, klanten en omgeving zijn belangrijk. Hoe breng je die boodschap op een doeltreffende manier naar buiten? Dat was de vraag die wij voorgeschoteld kregen. Geen zorgen URSA, deze keer maken wij iedereen warm.

Ursca Cares 2
Ursa Cares 3
UITDAGING

It’s in our DNA

Als onderdeel van de internationale groep wil URSA België de menselijke kant benadrukken. Ze willen duidelijk maken dat ze rekening houden met mens en milieu. De producent wil bewijzen dat het bedrijf zoveel meer is dan de producten: ze willen van de wereld een betere plek maken. Te beginnen met een maatschappelijk relevante campagne die de waarden van URSA concreet maakt.

Ursa Cares 4
AANPAK

URSA Cares for the planet

Een campagne krijg je door een sterk concept. Het zorgzame karakter van de fabrikant maakte het al snel duidelijk: URSA geeft om jou, de natuur, de dieren, de klimaatopwarming, gezonde voeding, het welzijn … Of kortweg: URSA Cares. Kort en krachtig, maar enorm veelzijdig. Het verhaal brachten we tot leven met een volledig uitgewerkte illustratiestijl die leuk en levendig is.

Ursa Cares 5
RESULTAAT

URSA Cares for you

Om het concept extra in de verf te zetten, kozen we voor een waanzinnig groot wanddoek dat alle wereldverbeterende aspecten waar URSA mee bezig is in beeld brengt. Klanten konden rekenen op een totebag en giftbox met sokken. En ook de beren, die afkomstig zijn uit het logo, spelen een grote rol in de uitwerking. Zo staan 3 Buddy Bears, die ontworpen zijn door het Stedelijke Kunstacademie Waregem en eigen personeel, te pronken op het terrein.

Maar dat is niet alles. Dat URSA bijzondere aandacht schenkt aan het milieu, bewijzen hun aangekochte bijenkasten. Door aantrekkelijke infopanelen te plaatsen over de opwarming van de aarde en de bijenpopulatie informeren en sensibiliseren we voorbijgangers over duurzaamheid. Ten slotte organiseerden we een fotoshoot met de kinderen van het URSA-personeel. Met deze persoonlijke visuals fleuren we de online content van de isolatiespeler op.

Ursa Cares 6
Ursa Cares 7