Ode aan event styling

Wat moet je doen wanneer ‘Please have a seat’, het nieuwe design event van de Biënnale Interieur, neerstrijkt in je fabriekshallen? Je beschikbare ruimte omtoveren tot een inspirerende en originele ervaring, natuurlijk. Tot in het kleinste kamertje. Boodschap begrepen, Van Marcke.

tentoonstelling
Tentoonstelling
tentoonstelling

Sit, relax and enjoy the experience

Mooie dingen maak je niet alleen. Iedereen weet dat je bij Van Marcke goed zit voor een comfortabel en goed toilet. En bij ons, bij ons zit je goed voor krachtig conceptueel werk. Dus nodigen tijdens ‘Please have a seat’ niet alleen de 258 stoelen van hedendaagse designmerken uit om achterover te leunen, ook de noodzakelijke sanitaire stop wordt met onze creatieve invulling een bijzondere beleving.

container
container

Styling is caring

Van Marcke zorgt er naar gewoonte voor dat we aan de slag kunnen met kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus werken wij twee verschillende stijlen uit die de boodschap en het imago van Van Marcke naadloos overbrengen. Feel natural en go wild. Speels, stimulerend en tegelijk verwijzend naar de unieke eigenschappen van het merk. Ja, deze vaste waarde in de sanitaire wereld geeft de beursganger goesting om rustig neer te zitten in een anders zo vluchtige ruimte.

tentoonstelling
tentoonstelling

When creativity calls ...

En misschien blijft de toiletbezoeker wel even hangen. Want achter de gesloten deuren van het kleinste kamertje wordt het pas echt leuk: we creëren er niet alleen extra beleving door ludieke quotes op de meest verrassende plaatsen te verstoppen, we stimuleren ook om een boodschap achter te laten op de wc-pot. Eentje die bestaat uit woorden, welteverstaan.

Bekijk alles van Van Marcke