header burning butchers
Burning Butchers

Huisgemaakte website en brochure voor Burning Butchers

Geen passie zonder vuur. En vlammend vuur, dat wordt bij Burning Butchers aangewakkerd door de ultieme BBQ-ervaring. Vol overgave grillt pitmaster Mathijs de sappigste stukken vlees op de grootste low en slow barbecues van België terwijl Ann-Sophie zich ontfermt over de verfijnde omkadering. Ja, dit smokin’ duo heeft voeling met catering!

website burning butchers

Smaakvolle formule, van website tot brochure

Wie surft naar www.burningbutchers.be zal het beamen: je wil niet wachten tot de volgende verjaardag om een feest te organiseren. Missie geslaagd, de vernieuwde website laat bezoekers duidelijk niet op hun honger zitten. Ook onze graphic designer, die de volledige website in een nieuw jasje stak, kon bij het zien van zoveel prikkelende barbecuecreaties het watertanden niet laten.  

detailfoto brochure burning butchers apero
detailfoto burger brochure burning butchers
A story of passion & fire burning butchers

King of the grill

Een grijpgrage brochure om duimen en vingers bij af te likken ... net als het vlees van deze BBQ-koning is ook ons ontwerp van de bedrijfsbrochure zorgvuldig geselecteerd, uitgebeend en verwerkt in eigen huis. Haarscherpe foto’s laten alle BBQ-gerechten tot hun recht komen en zelfs het lettertype is met smaak gekozen.

brochure burning butchers
burning butchers detailfoto website schorten
burning butchers detialfoto brochrue

Wil jij ook scoren met een aantrekkelijke bedrijfsbrochure of inspirerende website? Let’s meet!