About

● WE ZIJN GBL. EEN WEST-VLAAMS FAMILIEBEDRIJF DAT GROOT GEWORDEN IS MET ONZE KLANTEN. WE ZIJN DOWN-TO-EARTH DOORZETTERS DIE OOK VOOR JOUW BUSINESS HET VERSCHIL MAKEN.

Image

GBL ... WE TAKE YOUR BUSINESS SERIOUSLY

● het is niet zomaar een lege belofte. Het is ons engagement om samen te groeien en te optimaliseren. Wat begon als West-Vlaams grafisch bedrijf, is vandaag uitgegroeid tot een full-service marketing bureau dat speelt met strategie, creativiteit en technologie. We blijven trouw aan onze wortels in de grafische wereld, maar dagen onszelf uit om meer uit elke communicatie te halen. We focussen op strategische meerwaarde en maken het verschil met service en skills. We weten wat kan en wat werkt, en willen bewijzen dat slimme marketing geen kostenpost is, maar een investering die rendeert.

Image

Ons manifest

Ons manifest vormt de kern van wie we zijn en waar we voor staan, en het leidt ons in elk aspect van ons werk. Het is een leidraad voor ons team en een belofte aan onze klanten en partners.

+40 greatplayers
+40 greatplayers
+40 greatplayers
+40 greatplayers
+40 greatplayers
Image
Image
Image

Meer dan 40 experten versterken jouw merk. Ze bundelen hun krachten, overleggen en delen hun expertise om méér uit elk merk te halen. Ze versterken elkaar en elke business. Zo haalt online marketing betere resultaten als het vertrekt van een optimale website, en komen brandings beter tot hun recht als ze gemaakt zijn om te werken op alle dragers. Onze experten denken voor ze doen, want enkel door te vertrekken vanuit een goede strategie, laten ze elke marketinginvestering opbrengen.

Wanna play
with us?

jobs
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
digital marketing team GBL Studio with Simon Wardenier, Fauve Vandaele, Kevin Lambrecht, Judith Vanderhaeghen, Paulien Demeestere, Iris Raes
Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?