About

Image
Image

GBL ... playground for serious business

Hello. We zijn GBL, een full-service agency dat speelt met strategie, creativiteit en technologie om mensen en merken blij te maken. We weten wat kan en wat werkt, en dagen je uit om nog een stapje verder te gaan. Misschien wel met een spraakmakende campagne die leads aantrekt als honing. Of met een oogverblindende branding die heerlijk brandt op het netvlies van klanten.

Playground
Playground
Playground
Playground
Playground
Image
Image
Image

+50 great players

Ons team van 50 specialisten denkt digitaal, werkt data gedreven en maakt de wereld een stukje mooier met krachtige vormgeving. Offline of online, digital of print ... alles wat ze doen, moet een doel hebben. En het moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook juist aanvoelen en functioneren. Full-service marketing, dat is GBL.

Wanna play
with us?

jobs
Image
Image

Approach

Approach

Approach

Expertise inspires

We zijn geen communicatie- of marketingbureau zoals de andere. We gaan verder, dieper én sneller en we realiseren méér dan wat onze klanten van ons verwachten. Van een complete marketing- of merkstrategie over online advertising en content creatie tot print, webdesign en grafisch ontwerp ... we bundelen onze expertise en besteden jouw tijd en budget zinvol om elke uitdaging grondiger aan te pakken dan waar je zelf aan dacht. Zo krijg je een resultaat dat niet alleen verrast, maar dat ook iets oplevert.

Creativity rules

Met serieus veel enthousiasme spelen we met creatieve concepten en ideeën die de grenzen tussen merken, marketing en content laten vervagen. Door anders te denken, maken wij het verschil met verfrissende creaties die je doelgroep raken. Recht in het hoofd en diep in het hart. Van het bepalen van de strategie tot de productie van online en offline middelen en van tekst tot beeld, we doen alles met een groot gevoel voor functionaliteit. En voor schoonheid.

Targets are crossed

We geloven in resultaten. Die bereiken we niet door eindeloos te overleggen, wel door het betere denkwerk te leveren en met chirurgische precisie te werken aan sterke strategieën. Ons doel? Jouw zichtbaarheid vergroten en meer impact creëren voor jouw business. Lead die prospects worden, voorbijgangers die binnenstappen ... via een marketing automation platform volgen we elk traject op en sturen we bij wanneer nodig. De doelstellingen die we van bij de start opleggen, analyseren we tot op het bot.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
digital marketing team GBL Studio with Simon Wardenier, Fauve Vandaele, Kevin Lambrecht, Judith Vanderhaeghen, Paulien Demeestere, Iris Raes
Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?