Branding & graphic design

Branding

Wij geloven in de kracht van merken. Of je nu marktleider bent of een ambitieuze startup, in een strategisch en creatief traject creëren we samen met jou een sterk merk dat verbindt, opvalt en verleidt.

 

Brand strategy

Tijdens een strategische workshop blijven we waarom-vragen stellen. Zo gaan we op zoek naar de essentie van je merk en claimen we unieke waarden die je onderscheiden van je concurrenten. We bepalen jouw DNA.

Brand identity

We geven jouw merk karakter met sprekende kleuren, een herkenbare typografie en een consistente tone of voice. Het zijn de fundamenten van jouw merkidentiteit waarop alle communicatie wordt afgestemd. 

Brand experience

Informatie doet denken, maar zet niet aan tot beleven. Emotie doet dat wel. We brengen jouw merk tot leven en zorgen ervoor dat jouw boodschap blijft hangen. Bij de juiste doelgroep, op het juiste moment.

Graphic design

Het oog wil natuurlijk ook wat. We vertalen jouw merkboodschap naar opvallende, creatieve content en trekken je huisstijl overal consequent door.

Flyer & folder

Jouw offline aanwezigheid versterken? Met een aantrekkelijke en effectieve flyer of folder brengen we jouw boodschap naar je doelgroep. Wij denken na over de keuze van het papier, de kleuren, foto’s en tekst en prikkelen zowel visueel als inhoudelijk.

Image
Image

POS-materiaal

Meer zichtbaarheid is meer impact. Heb je affiches nodig? Een reclameposter? Een roll-up banner of display voor jouw product? Ons team bedenkt en maakt een sprekend concept voor elke gelegenheid.

Image
Image

Beletteren

Rijdend reclame maken met je auto of bestelwagen? Raamstickers om tijdelijke acties in de spotlights te zetten? Of professionele stickers die letterlijk blijven plakken bij je doelgroep? Wij verzorgen al jouw belettering, van ontwerp en productie tot realisatie.

Image
Image

Packaging

Onderschat nooit de kracht van een goed ontworpen verpakking. Het is een belangrijke speler in jouw marketingstrategie die consumenten overtuigt om naar jouw product te grijpen. Ook in overvolle winkelrekken.

Image
Image

Beursstand

Een stand met stopping-power laat bezoekers letterlijk stilstaan bij jouw beursstand. Dat wil je toch? Wij ontwerpen daarvoor niet alleen een unieke beursstand, ook teasen we jouw doelgroep vooraf met een passende beurscampagne en brand activation.

Image
Image

Commercials

Vanuit onze studio spelen we met woorden en beelden, geluiden en kleuren aan de geknipte tv- of radiospot. Met pit en rendement, want elke seconde telt. Meer te vertellen? We brengen jouw verhaal in video voor sociale media of maken een corporate movie.

Image
Image

Signage

Binnen of buiten en in alle mogelijke soorten en maten ... ons team brengt jouw huisstijl tot leven. Altijd en overal. Digitaal, op winkelborden en grootschalige grafische wraps, via lichtreclame en stickers.

Image
Image

Tools

Tools

Tools

What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?