Afwerking drukwerk

Drukwerk is niet meteen klaar wanneer het gedrukt is. Met een sublieme afwerking zetten we de kroon op je drukwerk. Foliedruk, blinddruk of uv-print? Kies samen met onze printspecialisten uit verschillende afwerkingstechnieken die jouw drukwerk extra uitstraling geven.

Onze afwerkingstechnieken

Foliedruk

Jouw drukwerk extra laten schitteren? Met foliedruk lichten we bepaalde accenten op jouw drukwerk uit door ze te voorzien van een laagje folie in glimmend goud, verfrissend zilver of stoer brons. Andere kleuren zijn ook mogelijk. 

Blinddruk

Bij blinddruk brengen we een reliëf aan in het papier om zonder inkt een element aan je ontwerp toe te voegen. Door bijvoorbeeld enkel je logo in blinddruk te plaatsen, krijg je het mooiste en meest stijlvolle effect.

Spotvernis of spot-uv

Door een glanzende laag aan te brengen op het volledige drukwerk of op een bepaald element, laten we jouw drukwerk opvallen. De spotvernis zorgt voor een voelbaar reliëf, en biedt mogelijkheden voor 3D-effecten.

UV-print

We printen niet enkel op papier. Dankzij uv-print is het mogelijk om op bijna alle ondergronden te printen, zoals borden of panelen, en kunnen we ze personaliseren met krachtige, kwalitatief hoogwaardige textuureffecten.
 

Afwerking

Vouwen

Je kan jouw drukwerk op verschillende manieren door ons laten vouwen: kruisslag, wikkelvouw, luikvouw, zigzagvouw en enkele vouw. Natuurlijk denken we ook graag out-of-the-box en laten we onze creativiteit de vrije loop met niet-standaard vouwwijzen.

Rillen

Folders, maar ook flyers en brochures worden vaak gedrukt op stevig papier. Om deze op een efficiënte manier te vouwen, persen we onder druk een lijn in het papier op het punt waar deze gevouwen kan worden.

Stansen

Wil je graag opvallen met een bijzondere vorm of afmeting? Ook dat kan, met behulp van een stansvorm snijden we jouw drukwerk uit in elke vorm die je maar wilt. Cirkels, ronde hoeken of andere originele vormen ... we zorgen voor een uniek printproduct.

Snijden en plotteN

We kunnen ook unieke snijvormen uitsnijden aan onze snij - en plottafel. 

Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?