In een digitale wereld moet drukwerk niet alleen opvallen en ertussenuit springen, het moet bovenal een boodschap overbrengen die je doelgroep in handen wil hebben. Onze printspecialisten denken met je mee en gaan verder dan de standaardoplossingen om jouw drukwerk haarfijn uit te werken. Volledig volgens jouw wensen en huisstijl.

Prepress

Jouw merk is heilig. Daarom zorgen onze graphic designers voor een perfecte technische vertaling van het ontwerp naar een drukklaar bestand. Binnen de regels van jouw huisstijl. Ze houden jouw merk consistent, maken het visueel sterk en zorgen voor herkenbaarheid op verschillende dragers.

Press

Met de meest moderne technologieën bieden we vanuit onze drukkerij in Kortrijk een breed scala aan productieservices, zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk. Van eenvoudige, eenkleurige drukopdrachten tot de meest complexe printprojecten, we halen een nieuw level in kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid.

Afwerking drukwerk

Drukwerk is niet meteen klaar wanneer het gedrukt is. Met een sublieme afwerking zetten we de kroon op je drukwerk. Foliedruk, blinddruk of uv-print? Kies samen met onze printspecialisten uit verschillende afwerkingstechnieken die jouw drukwerk extra uitstraling geven.

Logistics

Heb je graag dat we het drukwerk meteen op de juiste plaats leveren? Geen probleem, jij bepaalt de leveringstermijn en wij organiseren onze planning om je postmailing tijdig aan te leveren voor verzending. Gepersonaliseerde pakketten samenstellen is voor ons geen probleem. Meer zelfs, je ontvangt updates wanneer jouw bestelling onderweg is en wanneer het geleverd wordt.

What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?

Case

Case

Case