Advertising

Inzetten op quick wins? Via advertising brengen we jouw merk tot bij het juiste publiek. Zonder vertraging. Onze ervaren marketeers nemen alles uit handen voor social advertising, SEA, display advertising en zoveel meer, en zorgen voor de meest efficiënte inzet van het marketingbudget.

Social media advertising

Op geen enkel ander kanaal als op social media kunnen we jouw doelgroep gericht bereiken. We targeten op de locatie, de leeftijd en interesses van jouw doelgroep en gebruiken die data om dezelfde profielen te bereiken. Op basis van wie je wil bereiken en wat je wil vertellen, selecteren wij uit deze sociale media kanalen:

Facebook

Onze marketeers hebben bakken ervaring in het opzetten en optimaliseren van Facebook-pages en campagnes. Via standaard Facebook advertenties, video ads, page post ads en gesponsorde zoekresultaten helpen we jou om betere resultaten te realiseren.

Instagram

Dit op één na grootste social media netwerk is het ideale speelveld om nieuwe producten te introduceren, meer volgers te genereren en om in te spelen op actuele gebeurtenissen.

LinkedIn

Ook LinkedIn-campagnes kunnen zeer specifiek getargeted worden. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid voor onder andere personeelswervingcampagnes, B2B-campagnes en zakelijke services.

TikTok

Wil je een jonge doelgroep aanspreken? Dan biedt TikTok heel wat advertentie- en targetingmogelijkheden op basis van interesses, locatie en lookalike doelgroepen. We adverteren op TikTok via in-feed native video’s, brand takeovers, hashtag challenges en branded lenzen.

Pinterest

Dé place to be waar consumenten inspiratie opdoen. Je bent hier als merk dan maar beter ook aanwezig. Voor iedere fase van de customer journey biedt Pinterest geschikte advertentietypes en targetingopties.

Twitter

Via promoted tweets, accounts en trends adverteren we gericht op keywords, demografische kenmerken, profielen en accounts om meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website te leiden.

Waze

Waze ads is een heel eenvoudige manier om je bedrijf op de kaart van je doelgroep te zetten. We bouwen aan awareness, bereiken bestuurders in een bepaalde regio en vergroten zo jouw websitebezoeken of store visits.

Google advertising

Lagere kosten per conversie, meer conversie en omzet. We zorgen voor maximaal haalbare resultaten uit Google ads. Met deze manier van adverteren bereiken we iedereen op het moment dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt. En dat kan op verschillende manieren:

SEA

We lanceren een Search-campagne om jouw website direct zichtbaar te maken in de zoekresultaten.

Display advertising

We adverteren met een product- of servicebanner binnen het display netwerk van Google en creëren zo bewustwording bij potentiële klanten.

Video advertising

Jouw video promoten op YouTube? Komt in orde, we zetten jouw video in om jouw boodschap persoonlijk over te brengen en bereiken jouw doelgroep met maximaal resultaat.
 

Image

Full-funnel aanpak

Via full-funnel marketing nemen we iedere persoon in je doelgroep mee door iedere stap van de customer journey. We bepalen een strategie waarbij jouw merk in elke fase van de customer journey relevant is, en we zetten de juiste kanalen en middelen in om jouw doelgroep te bereiken. Om die communicatietools en boodschap te bepalen, gebruiken we het STDC-model (See, Think, Do, Care).

  • See: We creëren awareness van jouw merk en product binnen de doelgroep.
  • Think: We leggen jouw USP’s en voordeel t.o.v. concurrenten uit.
  • Do: We activeren een persoon op basis van een aanbod.
  • Care: We heractiveren bestaande klanten en vergroten de klantwaarde.

Op zoek naar een digitale partner?

Bespreek jouw wensen, we bepalen samen welke manier van samenwerken de beste resultaten oplevert. Consultancy of een samenwerking op lange termijn? Alles kan. Samen met onze developers, designers en copywriters doen onze digitale specialisten waar ze goed in zijn: met gerichte advertising zorgen voor meer conversies.

Image
Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?