SEO-marketing

De meest duurzame manier van investeren in je marketing: SEO of Search Engine Optimization. Aan de hand van een eindeloze verzameling aan optimalisatietrucs brengen we jouw website hoger in zoekmachines zoals Google en Bing. We maken het plaatje compleet met een technisch sterke website. Mét de autoriteit van een marktleider.

SEO-strategie

Alleen de juiste zoekwoorden per pagina kiezen is niet voldoende. Elk SEO-traject heeft een strategisch plan nodig waarin alle marketingactiviteiten op elkaar afgestemd zijn. En dat is maatwerk. Onze SEO-experten houden rekening met KPI’s, concrete doelstellingen én met de drie SEO-pijlers: content, techniek en autoriteit, om jouw website te optimaliseren.

Image
Image

SEO copywriting

SEO begint bij goede content. En die goede content, die begint bij een grondig zoekwoordenonderzoek. Onze SEO copywriters gieten de zoekwoorden en semantische woorden in waardevolle teksten die scoren in Google, en voegen interne links en tussenkoppen toe om de robots van zoekmachines tevreden te stellen. Maar het allerbelangrijkste is: zij schrijven teksten met inhoud waar de bezoeker echt wat aan heeft. 

VERSCHILLENDE SOORTEN CONTENT

  • Landingspagina’s
  • Webteksten
  • Blogs
  • Productteksten
  • White papers
  • Nieuwsbrieven
  • Mailfunnel

LINKBUILDING

Linkbuilding is een van de meest essentiële factoren om je organische vindbaarheid te verbeteren. Google hecht namelijk waarde aan interne links en aan links vanuit andere websites. Door onder andere backlinks te plaatsen op andere domeinen van een hoge autoriteit, creëren we meer traffic naar jouw site en bouwen we aan jouw autoriteit. Het resultaat: Google schat jouw website hoger in en zet die hoger in de zoekresultaten.

Keyword research

Waar zoekt je doelgroep naar, dat is natuurlijk dé vraag bij het uitwerken van SEO-content. Met jouw doelstellingen op lange en korte termijn in het achterhoofd, voeren we een zoekwoordenonderzoek uit om via de juiste content tot een betere performance te komen. Daarbij houden we rekening met SEO en SEA, analyseren we welke zoekwoorden populair zijn en hoe hoog de concurrentie erop is.

Technische SEO

Naast de inhoud en opbouw van je content is ook een goede technische invulling van je website essentieel. Die heeft niet alleen invloed op de gebruikerservaring van je webbezoekers, maar ook op de rankingfactoren in zoekmachines.

Onze experten controleren de technische SEO van je website aan de hand van website optimalisatie en lichten daarbij alle aspecten en pagina’s door om een beter zicht te krijgen op een op maat gemaakte SEO-strategie. Hun belangrijkste aandachtspunten? De indexeerbaarheid door Google én de vindbaarheid door search engines verbeteren. Door alle errors en problemen op te lossen, maken ze het voor Google-crawlers makkelijker om je website te beoordelen op inhoud en techniek.

Image
Image

Waarom inzetten op zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie biedt heel wat kansen voor meer meer bezoekers, meer conversie en meer omzet. Of je nu een groot budget hebt of niet, het maakt niet uit. Onze SEO-specialisten vinden altijd de meest effectieve manier om jouw merk online op de kaart te zetten.

Meer conversies en omzet

Relevant websiteverkeer zorgt voor meer conversies, en meer conversies zorgen voor meer omzet.

Meer visibiliteit

We zorgen ervoor dat jouw merk aanwezig is waar je doelgroep zich bevindt. In elke stap van de customer journey. 

Meer vertrouwen

Staat jouw website bovenaan in een zoekmachine? Dan wordt jouw merk automatisch geassocieerd met autoriteit en betrouwbaarheid.

What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?