Digitale strategie

Hoe wil je met jouw merk groeien? Hoe wil je klanten bereiken en activeren? Vanuit onze brede expertise vertalen we jouw missie naar een heldere digitale strategie. Eentje die impact maakt en waarin alle kanalen perfect op elkaar afgestemd zijn. Met een gerichte digitale strategie gaan we van goed naar beter.

Digital transformation: het moment is nu

Onze maatschappij digitaliseert razendsnel en consumenten verwachten van jou dat je erin meegaat. Een proces dat je niet zomaar doet, maar dat je best aanstuurt vanuit marketing om een ongeëvenaarde klantervaring te kunnen bieden. Met een duidelijke visie als basis en de eindklant als focus transformeren onze online marketeers jouw merk in een toekomstgericht bedrijf waar klanten naar op zoek zijn.

Hoe ziet een digitale transformatietraject eruit?

Digitaliseren doen we samen. We kijken naar de belangrijkste optimalisatiepunten en werken op basis van trends, inzichten en klantenbehoeftes een onderbouwde digitaliseringsstrategie uit:

  1. Waarvoor staat jouw merk? Wat wil je bereiken? Hoe ziet de toekomst eruit? We leren jouw merk door en door kennen en bespreken jouw businessdoelen.
  2. We brengen de customer journey in kaart. Van kennismaking met jouw merk tot aankoop, we nemen alle stappen die een consument neemt onder de loep en leggen hierin jouw digitale groeikansen bloot.
  3. Die groeimogelijkheden leggen we vast in een digitale roadmap of groeitraject. Benut je al de juiste digitale kanalen? Of kan het beter? Optimalisatie is bij je digitale transformatie even belangrijk als de implementatie van nieuwigheden.
  4. Omdat technologie continu evolueert, blijven we jouw digitale transformatieproces analyseren en evalueren. Met die inzichten kunnen we bijschaven en betere keuzes maken.
     
Image
Image

Lead generation

Zonder leads geen prospecten en sales. Digitale marketing biedt gelukkig veel mogelijkheden voor lead generation. Via originele content, SEO, advertising en social media sturen we jouw bezoekers naar je website en begeleiden we hen doorheen de marketing funnel.

LEAD GENERATION VIA DOWNLOADS

Door relevante en waardevolle informatie te bieden, creëeren we meerwaarde voor je publiek. Dat we daarbij aan je reputatie werken, is mooi meegenomen.

Lead generation via SEO

Sta jij in zoekmachines in de top 3 bij een belangrijk zoekwoord? Dan zorgen wij voor een goed geoptimaliseerde webpagina om leads te genereren.

Lead generation via social media

Dankzij gerichte advertenties laten we jouw merk op belangrijke momenten opvallen bij de juiste doelgroep.

Audits: haal meer uit je digitale strategie

Halen jouw marketinginspanningen het gewenste resultaat? We combineren SEO en adwords audits met social en advertising audits en geven je een beter beeld van waar je staat in je digitale transformatie. Is er ruimte voor verbetering, dan informeren we je over alle opportuniteiten om te groeien. Daarnaast bekijken we hoe je online aanwezigheid scoort en stemmen we, indien nodig, alle kanalen goed op elkaar af. Het resultaat van onze audits is een praktisch actieplan waarmee je zowel op korte als op lange termijn je positie kan versterken.

Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?