Prepress

Jouw merk is heilig. Daarom zorgen onze graphic designers voor een perfecte technische vertaling van het ontwerp naar een drukklaar bestand. Binnen de regels van jouw huisstijl. Ze houden jouw merk consistent, maken het visueel sterk en zorgen voor herkenbaarheid op verschillende dragers.

Color management

What you see is what you get. De kleuren die je ziet op het scherm zijn de kleuren die je ziet op het drukwerk. Met een perfecte overdracht van kleurwaarden in de grafische workflow maken we jouw kleurendruk consistent en voorspelbaar. En dat gaat verder dan gewoon een kleurproef voorleggen, dankzij ons color management systeem meten we alle voorkomende kleuren in een drukbeeld en kunnen we sneller tot de juiste kleur komen.

Image

Beeldbewerking

Elke visual vraagt, voordat het geprint wordt, een grondige nabewerking. Belichting, contrast, kleurtoon, schaduwcorrecties ... onze designers doorlopen elke stap en corrigeren voor een juiste weergave alle oneffenheden of afwijkingen. Altijd van hoge kwaliteit. Desnoods voeren ze complete beeldcomposities uit met nieuwe elementen om te voldoen aan de eisen van elk medium.

Kwaliteitscontrole

Jouw grafisch materiaal is pas goed voor druk als het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met de allernieuwste quality control toepassingen checken we elke file automatisch op druktechnische haalbaarheid en minimaliseren we de foutmarge. Zo ben je zeker dat jouw drukwerk van de beste kwaliteit is.

Image
What’s your next move?
What’s your next move?
What’s your next move?