Development

We bouwen alles wat je nodig hebt. Van een eenvoudige onepager tot een uitgebreide website of webshop. We nemen ontwerp, ontwikkeling én opvolging voor onze rekening en leveren een responsive webdesign. Full-service, ons ervaren front- en back-end team zorgt voor een geoptimaliseerd totaalpakket.

Front-end en back-end development

Ontwerp en techniek zijn één in de digitale wereld. Is het design ok, dan doen onze developers er alles aan om de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Zo creëren ze naast een mooie voorkant ook een overzichtelijke en duidelijke achterkant, en ontwikkelen ze schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf.

Website

Een goede website is je online uithangbord, je visitekaartje en catalogus. Afhankelijk van de doelen en invalshoeken van je website, bepalen onze developers samen met onze digitale strategen welke technologie het best bij jouw website past. Ze ontwikkelen professionele en high level websites waar bezoekers een online beleving ervaren. En hoe sterker deze ervaring, hoe beter de connectie met de (potentiële) klant.

Webshop

Met een drupal webshop zorgen wij voor de beste all-in-one webshop die jou tijd en zorgen bespaart. Want je webshop doet waarvoor hij ontwikkeld is: effectief verkopen. Op maat gemaakt, full-responsive en met een herkenbare look en feel. We adviseren je bij alle functies die je verkoop boosten.

Image
Image

Mobile friendly website

Mobile first! Als professioneel web design agency maken wij altijd responsive websites die zich aanpassen aan de resolutie van het beeldscherm. Een must, we gaan er namelijk van uit dat jouw website vooral vanaf een smartphone of tablet wordt bezocht. Daarom creëren we een snelle mobiele website die altijd en overal voor de ultieme gebruikservaring zorgt. Goed voor je bezoekers, nog beter voor zoekmachines zoals Google die houden van websites met een responsive template.

SEO-geoptimaliseerde website

Nadat jouw website klaar is, zou het zonde zijn dat hij niet in de zoekresultaten van Google of Bing komt. Daarom optimaliseren we verschillende factoren on- en off-site zodat je positie in de organische zoekresultaten verbetert. Van technische SEO tot content schrijven, we zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is.

What's your next move? What's your next move?